![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Nu am nimic cu Parascheva. Nimic de rău.
Doar că ea susținea, când am deschis topicul cu psihologia, că e vorba despre sexualitate și că psihologia e paralelă cu Biserica. Implicit, psihologii sunt niște ăia cu sexu și sunt paraleli cu Biserica. Nu se jena să scrie astfel de rânduri, gingașa noastră creștină cu nume de forum al unei mari și minunate sfinte. Iar acum, vedeți cum e omul, ce ironie - vine și postează psihologie animală, etologie și încă relații psihologice între regnuri animale (om și câine). Curat murdar. Confuzie? Neseriozitate? Eu cred că nu-și dă seama ce face, nu le prea are cu supravegherea de sine, cu rigorile conduitei morale etc. La ce-i bune astea? Noi să fim sănătoși! Fata nu știe ce vorbește, dar combate cu tupeu. Și poartă nume de sfântă și încă ce sfântă! Cea mai dragă a poporului nostru. Dar ce mă miră? Și tu, sophia, ai un nume care trimite la înțelepciune... Și la ce-ți folosește? Îți amintești când ai avut ultima oară bun simț în ultimii 25 de ani? Last edited by cezar_ioan; 05.09.2013 at 18:59:47. |
|
|
|||
|
|||
|
Pentru ca vad ca se fac comparatii cu oamenii si in media, toate animalele din lume insumate nu pot fi comparate cu un om. Un singur om e mai important decat toate animalele de pe glob.
|
|
|
|||
|
|||
|
Sunt si eu de acord cu aceasta opinie.Nu vad rostul pt care se tergiverseaza solutia,trebuia trecut direct la exterminare generala.Daca in 20 si ceva de ani in Bucuresti cel putin nu au fost adoptati intr-o proportie mare este clar ca nu vor fi nici in sapte zile.In plus se scutesc costuri cu ei,nu este normal sa fie ingrijiti cu bani de la bugetul de stat cand atatia oameni,mai ales copii,sunt intr-o grea saracie.Daca sunt ingrijiti din donatii atunci sunt de acord,pt responsabilizare.Ii rest eu sustin exterminarea generala cat mai rapida,o capitala europeana moderna nu are nevoie de asa ceva din nici un punct de vedere.Sunt o rusine si un pericol public si trebuie urget rezolvata situatia.Sunt de acord sa fie trimisi in alta tara europeana dornica sa-i salveze,pe cheltuiala lor.Ce ramine insa pe strada trebuie exterminat si curatat orasul de haitele lor.
Exterminarea lor este un act de sanatate publica.Nu exista discutii despre ei cand sunt amenintati oameni,orice amenintare de acest tip trebuie eliminata daca nu ne-am pierdut luciditatea si preferam un maidanez unui om.Daca sunt solutii pt ei sa le vedem cat mai repede.Pedepsele pt cei care ii adopta si ii abandoneaza sa fie drastice iar cainele sa fie eutanasiat.Sa fie controale periodice pt a se vedea realitatea.Asta paralel cu exterminarea celor ramasi de izbeliste.Nu exista sentimentalisme ieftine in aceasta situatie,trebuie privita cu realism si adoptata o solutie pragmatica. Last edited by Pelerin spre Rasarit; 05.09.2013 at 22:37:19. |
|
|
||||
|
||||
|
Pe de alta parte, Pelerinule, eutanasiati au fost si cainii din vremea mandatului de primar al lui Basescu, doar ca ... au revenit la loc, pentru ca multi au fost salvati de "iubitorii de animale" care le-au dat drumul inapoi, in natura, fireste, necastrati, cand a trecut pericolul. Si acum presimt ca va fi la fel.
|
|||
|
|||
|
Citat:
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Nici nu tre' să ridicăm ochii spre organizații - unele au făcut mai mult decât am făcut eu* din popou pe canapea -, vinovați suntem toți ăi de n-avem simț cetățenesc, problema există pe străzi de ani de zile și nu-mi pare c-ar fi făcut cineva ceva, iar acu' bleotocărim, ce altceva să facem? *ori tu, ori ea, ori alții Last edited by stireana; 07.09.2013 at 03:04:15. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Altfel nu li s-ar da, pana nu ar fi verificati daca au adaposturi, conditii sa adopte 7 caini o persoana, etc.
|
|||
|
|||
|
|
|
|||
|
|||
|
Asa este, daca primarul vrea sa faca ceva face. Cei de la ascociatii spuneau ca Oprescu le-a spus sa adopte asa cainii, probabil ca sa nu trebuiasca sa ii eutanasieze. Se pare ca avem numai primari iubitori de animale, primarul din Tulcea se intreba daca doar el cunoaste legea.
|
![]() |
| Thread Tools | |
| Moduri de afișare | |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Curtea constitutionala a respins legea cainilor vagabonzi !!! | guardian knight | Generalitati | 192 | 01.08.2013 18:08:53 |
| Legea sanatatii - eutanasierea saracilor | florin.oltean75 | Generalitati | 121 | 16.01.2012 12:43:36 |
|
|