![]() |
![]() |
|
|
|
|||||||
| Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
|
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Încă puțin și Apostolii ajung pe locul 4 în top, urmînd a fi cu totul ignorați în curînd. Cui îi mai trebuie regulile stabilite de ei cînd cu toții avem duhovnici iscusiți de care trebuie să facem ascultare necondiționată? Adică din Canonul 9 apostolic nu reiese limpede că pentru credincioși e obligatorie Împărtășirea la fiecare Liturghie? Care dar e ideea pe care vor ei să ne-o comunice acolo? Atunci să vedem ce spune Biblia: ”Și stăruiau în învățătura apostolilor și în împărtășire, în frângerea pâinii și în rugăciuni.” Deci primii creștini nu se întîlneau la Liturghie doar ca să se roage, ci ca să se și împărtășească. Și făceau asta foarte des, cum spune, stăruind. E suficient de bun argumentul pe care l-am scos sau mai trebuie să caut și alte surse? Citat:
Citat:
Să nu abați inima mea spre cuvinte de vicleșug, ca să-mi dezvinovățesc păcatele mele; Psalmul 140, 4 Ascultați Noul Testament ortodox online. Last edited by Florin-Ionut; 31.08.2013 at 07:39:07. |
|
|