![]() |
![]() |
|
|
|
|||||||
| Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
de postarea ta, cu numărul 66. Ai pus în postarea mea, sub numele meu, cuvinte care îți aparțin (cu bold). Separă te rog, nu suntem una și aceeași persoană! Dă, te rog, edit și șterge din postarea pe care ai pus-o cu numele meu TOATE ADĂUGIRILE CARE ÎȚI APARȚIN. Dacă nu reușești, întreabă, te rog, adminul forumului. Last edited by cezar_ioan; 24.08.2013 at 19:29:46. |
|
|
|||
|
|||
|
@cezar_ioan - te rog sa te linistesti. Nu suntem aceeasi persoana si tocmai de aceea am bolduit raspunsurile mele. Asa am vazut ca se procedeaza.
Nu am mai stat sa copiez intrebarile tale la care eu am raspuns. Si se vede ca am raspuns eu, pentru ca este o postare cu numele meu. Eu am raspuns cu frazele bolduite. @dobrin7m - am inteles ideea ta. Spunem amandoua acelasi lucru, dar cu alte formulari. Exemplul acelor maici este tot ceea ce spuneam si eu. Fac de toate, nu-si neglijeaza activitatile intelectuale, placerile, talentele. Plus ca ele o fac din alegere proprie si obligate in vreun fel. Ele si-au ales acel drum, stiind bine ce le asteapta. Sunt insa omanei care se duc cu ideea ca isi gasesc alt loc de munca mai bun decat ceea ce au avut in tara, sau ma rog pleaca din diverse motive si sunt convinsi ca se vor descurca si vor obtine un job pe masura pregatirii lor, sau ce le place, ce pot ei sa faca bine si cu placere. Si se trezesc in alta tara ca nu sunt acceptati decat ca maturatori de strada, sau femei de serviciu. Si nu pot sa scape pe urma de etichete, nu pot avansa, nu au alte sanse. Este cumplit, te darama. Si te vezi ca nu ai alta sansa. Sunt tari in care asa traiesc romanii de ani de zile... Si nu e vorba de cum ii vad altii. Aici vorbim fiecare de altceva. E vorba de cum te vezi si te simti tu, de ceea ce-ti doresti tu pentru tine. Deci nu este mandrie, asa cum spui tu. Exemplul cu femeia aceea singura - nu e chiar asa. In afara nu este singura, dar nu stii ce este in sufletul ei cum este cand este singura acasa. Crede-ma ca nu e acelasi lucru. Poti sa te dedublezi cumva si sa te daruiesti si lumii si totusi sa fii nefericit. Oamenii din afara, strainii, copii sau adulti nu-ti pot inlocui pe deplin ceea ce-ti lipseste, pentru ca te intorci acasa si o gasesti goala si atunci este cel mai rau. Cu saracia (ce spunea Florinv) - daca esti sanatos si puternic poti munci orice (macar o vreme) si te descurci. Si daca nu poti? Daca nu ai putere, sau esti bolnav, sau batran? Si daca totusi nu gasesti de munca?
A fi crestin = smerenie + iubire de aproape Last edited by sophia; 24.08.2013 at 21:36:12. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Te rog încă o dată, frumos și respectuos, șterge adaosul tău din textul meu pe care l-ai citat. dacă citai doar textul care îmi poartă semnătura, era în regulă. Dar ai citat amestecul dintre textul meu plus textul tău, ambele sub numele meu. Te rog repară greșeala! Poți s-o faci. Ai doar puțină bunăvoință, te rog. Last edited by cezar_ioan; 24.08.2013 at 21:48:04. |
|
|
|||
|
|||
|
Sophia, ți-am vorbit frumos, te-am rugat frumos să-ți repari greșeala.
E o eroare pardonabilă, nu e deocamdată nici o problemă. Dar dacă nu faci ce te-am rugat, după atâtea rugăminți, eroarea ta devine impardonabilă. Agresiune intenționată, intri în postarea mea ca și cum ai face parte din persoana mea.... Încă și iară și iară te rog: modifică postarea! O poți face. Te rog frumos! |
|
|
||||
|
||||
|
Foarte corecta observatia ta , iar daca sophia nu doreste sa repare "gresala " , te poti adresa direct lui Adrian care are acces la tabloul de comanda al siteului !
|
|||
|
|||
|
Nu știu cum s-o fac. Mă poți îndruma?
|
|
|
||||
|
||||
|
Trimiti un mesaj privat aici :
admin
|
||||
|
||||
|
Citat:
Nu amesteci cuvintele lui Ioan cu ale tale , caci este o "modificare" voita a textului original scris de Ioan , ori nu se procedeaza astfel nicaieri pe nici un forum , fie el crestin sau nu !
|
|||
|
|||
|
Citat:
Ce v-a apucat acum brusc. Lasa ca daca e pe asa pot sa scriu si eu adminului. Ia uite ce problema ati gasit acum sa atacati in forumisti. Chiar nu ma asteptam. Si chiar daca vroiam s-o fac, nu mai puteam. Daca a scris cineva dupa mine, nu mai pot sa editez. De ce nu lasa admin-ul liber sa putem sa ne editam mesajele cand vrem, daca asa se doreste! Nu credeam ca faceti asa ceva nici tu si nici cezar-ioan. A pus niste intrebari si am raspuns la ele. Ce rau am facut? Cum adica am intervenit in mesajul lui. Am scris in mesajul meu. Scrie Sophia pe ceea ce am scriu eu la nr. 66.
|
||||
|
||||
|
Foarte rau ca ai acceptat , si mai rau ca aplici aceasta mare eroare si mult mai rau ca nu intelegi sa-ti ceri scuze si sa repari gresala , ci astepti interventia celor de aici !