![]() |
![]() |
|
|
|
|||||||
| Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Si de ce crezi ca dupa ce o sa citesti o sa crezi? O sa gasesti ceva prin care sa spui ca e o facatura.
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Asta cu "savantii rusi" e deja una clasica. A mai fost o duma asemanatoare pe topicul ala cu "savantii rusi au studiat apa sfintita si semnul sfintei cruci". La fel, nu exista nici un studiu, ci doar o publicatie cum avem si noi gen "Formula As"...
|
|||
|
|||
|
Citat:
|
|
|
|||
|
|||
|
Nicidecum n-am afirmat asa ceva, ci doar ca e o facatura a unui tabloid rusesc, ceva de genul asta si in acest caz.
|
|||
|
|||
|
Mai vede cineva pe forumul ăsta ce se întâmplă cu Dobrin?
Sau, poate, visez... |
|
|
|||
|
|||
|
Da, eu vad.
Un om, cu bune si cu mai putin bune.. Ca fiecare din noi, de altfel. Nu te obliga nimeni sa inghiti pestele cu oase cu tot, dar daca o faci totusi, invinuieste totusi mai putin pestele .. :)
|
|||
|
|||
|
Fie, de dragul tău și nu numai...
Dacă nu merge englezește, cu furculița, să încercăm, apăi, strămoșește, cu mâna!.... (deși peștele e cam lunecos...) Last edited by cezar_ioan; 21.08.2013 at 05:25:12. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Am avut si eu mesaje de care m-am rusinat apoi ,nu stiam cum sa le mai sterg. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Ion stie, si frumos din partea lui, nitel mai des chiar ar fi mai bine :)
|
|||
|
|||
|
Citat:
In cazul fotografiei doar la inceput nu se stia mai nimic, apoi s-a aflat si marturia unui preot care fusese acolo si cine a facut fotografia. Interesant e ca rabinul nu a trucat fotografia punand acea lumina pe fata lui, ci pe o alta persoana, necunoscuta. |
|
|