![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]()
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Totuși genul de disponibilitate pe care a avut-o bărbatul din povestire mă gândesc că rămâne idealul oricărei căsătorii un ideal destul de intimidant, nu prin prisma faptului că ni s-ar cere să fim din prima la nivelul lui ci prin faptul că pentru a îl atinge trebuie să urcăm pe Golgotha...dar, într-un fel sau altul, pe Golgotha trebuie să urcăm oricum.... Last edited by VladCat; 25.07.2013 at 10:40:06. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Din ce ne spune Revelația este adevărat că Eva fusese cumva conținută în Adam, fiind luată din el (cu trupul, dar poate și cu sufletul, căci nu se spune că Dumnezeu a suflat și asupra ei), însă cum bine știm, această diferențiere a făcut-o Dumnezeu înainte de păcat. După ce au dat curs ispitei șarpelui dezbinarea s-a făcut simțită și între ei, iar unitatea lor nu mai poate fi regăsită decât în Hristos, Cel care zdrobește capul șarpelui. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Citat:
El explica atunci că există niște icoane foarte vechi în care ființa Adam-Eva este pictată stînd întinsă jos pă pămînt, Adam fiind la orizontală și Eva ridicîndu-se la verticală, ei avînd cumva picioarele comune. Nu rețin detalii, însă pe aceste icoane se bazează afirmația lui.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
|
|
||||
|
||||
![]()
Voi căuta filmul, ca să nu mai vorbesc din auzite.