Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Sfinti Parinti (Patrologie)
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 04.07.2013, 23:25:51
Geo_Geo79
Guest

Implicit

Draga Cezar, nu cred ca ai inteles, tu chiar nu ai un sfant ...hai sa nu zicem preferat dar drag sufletului, stiu un preot care plangea...era in cautarea unui sfant care sa-i fie model, un sfant care sa traiasca in lume cu sotie dar care sa se lupte cu patimile si astfel sa fie model in viata. Si acest preot se ruga..plangea pt ca isi dorea sa gaseasca acest sfant...si... l-a gasit este sf Ioan de Kronstadt.

Totusi iertare daca v-am suparat, iertare daca v-am smintit, nu asta am vrut sa fac si daca vreti sa stiti sfantul drag sufletului meu este sf Serafim de Sarov, nu sunt vrednica pt darurile sale si nu sunt vrednica sa vorbesc despre el, dar pt ca am fost intrebata am raspuns. Avem cate ceva de invatat in fiecare zi si nu era o curiozitate simpla de am intrebat de sfantul vostru, ci pur si simplu din ideea de a invata, poate sunt sfinti de care nu am auzit. In fine nu mai conteaza.
Reply With Quote
Vechi 05.07.2013, 01:01:25
cezar_ioan cezar_ioan is offline
Banned

Data înregistrării: 16.11.2012
Locație: Benidorm, Hotel Bali
Implicit

Ce să facem.... Dacă nu pricepem, bălmăjim. Bun și-așa.
Acceptați, vă rog, că deși Domnul ne iubește pe toți, lucru cert,
noi Îl iubim diferențiat.
S-ar cuveni să fim muuuult mai atenți cu sentimentalismele noastre.
S-ar cuveni. Dar suntem cum suntem, fiecare.
Iertare,
n-am voit să stric ci să zidesc, în închipuirea mea.
Dar dacă sunteți "pe felie" iar de vorba mea proastă nu vă pasă, nu-i bai. Veți fi avînd discernământul care îmi lipsește, deh! Accept aceasta, că mă știu nerod, mă iertați.
Mila Domnului peste noi toți!
Reply With Quote
Vechi 05.07.2013, 12:26:12
Leonid7 Leonid7 is online now
Senior Member

Data înregistrării: 28.05.2013
Implicit

E bun topicul. Un sfant preferat e greu sa iti alegi,tocmai pentru ca sunt asa de multi. Probabil trebuie sa avem si o viata mai intensa duhovniceste ca sa putem face o asa alegere.Pentru ca cum putem sa ne alegem un prieten din lumea cereasca,daca noi ne tinem departe de ea?

Eu am cochetat cu mai multi sfinti,dar deocamdata nu mi-am ales niciunul. Bineinteles ca Maica Domnului trebuie sa fie cea mai cinstita,insa si aici numai daca ai tot asa o viata de rugaciune poti simti asta!
Reply With Quote
Răspunde

Thread Tools
Moduri de afișare