![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
A deconstrui o opinie echilibrat e una, a demoniza e altceva. In al doilea rand, e cu conditie:"if we can judge why a wrong view was accepted". Ce fac unii "marturisitori", ortodocsi sau nu, nu avanseaza discutia, nu spune nimic, nu aduce vre-o nuanta noua despre subiectul discutat. Marturisirea e simpla. Forma oficiala se cheama Crezul, iar mai tarziu a fost rafinata restul Dogmaticii. Oricine care proclama, atunci cand este intrebat, oricare din punctele lui, se cheama marturisitor. "Aceasta este pozitia BO, consensul bimilenar al Bisericii,iar eu sunt de acord cu ea." Gandeste-te cati au ajuns sfinti pe vremurile de restriste. De ce? Fiindca au creeat pagini intregi in care au aratat cat de nenorociti sunt paganii si religia lor? Nu. Trei cuvinte:"Da, sunt crestin."
Every point of view is useful, even those that are wrong - if we can judge why a wrong view was accepted. Last edited by Patrie si Credinta; 29.06.2013 at 00:24:45. |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
"Marea Schisma" (1054) s-a intamplat cu adevarat? | AlinB | Biserica Ortodoxa in relatia cu alte confesiuni | 30 | 23.01.2017 12:34:40 |
Ce considerati despre "Misquoting Jesus"/"Forged" de Bart Ehrman | Ciprian Mustiata | Teologie si Stiinta | 8 | 19.12.2012 16:12:08 |
Am nevoie de "putin" ajutor ! - Va rog nu treceti "peste" - Nu am liniste de o luna! | valentinalogo | Preotul | 28 | 06.06.2010 07:26:42 |
Moartea unui mare poet "GRIGORE VIERU" | nede_mar | Stiri, actualitati, anunturi | 3 | 18.01.2009 20:38:08 |
|