![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|||
|
|||
![]()
Doamne ajută.
Mulțumesc pentru gîndul curat și senin. Am spus adevărul și înainte, iubite frate. Dar văd că am fost înțeles greșit. Mai ales de cei ce sunt în literă și nu în duh, frații înșelați neo-protestanții dar și frații de suferință creștini. Rămîn cu cele ce am spus, dorindu-le. Dar mai importanți sunt frații decît mine. Să mă ierți, iubitul Domnul. Și să nu fiu off-topic, amintesc, toți cei ce sunt uciși, de alți oameni, pentru că nu Dumnezeu pune alți oameni să-i ucidă, "Dumnezeu nu vrea moartea păcătosului, ci să se întoarcă și să fie viu", da? Dumnezeu cînd ucide un om, nu îl ucide prin alți oameni, decît prin cei mai mari cu putință (Ilie, Petru), cu scop pedagogic, exemplele sunt extrem de rare și nu se repetă, deci toți cei uciși de alți oameni merg în Rai. De ce? Pentru că nu au mai avut șansa să se pocăiască, le-a fost luată șansa de a se întoarce la Dumnezeu, a-și plînge păcatele, chiar necredincioși, pentru că prin botezul sîngelui, al suferinței lor, al lacrimilor lor, Dumnezeu, prin harul său, prin milostivirea Sa, îi curățește de toată întinăciunea și îi primește la nunta Mirelui Ceresc. Redau din ce îmi amintesc că spune Sfîntul Ignatie Brancianinov, în cartea sa, Sufletul după moarte. Bucurii. Last edited by Daniel_Ortodox; 22.06.2013 at 22:54:37. |
|