Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Tainele Ortodoxiei > Pocainta

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 10.06.2013, 18:36:33
adam000 adam000 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 13.09.2008
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Annyta Vezi mesajul
Adam, mulțumesc pentru răspuns. La teorie sunt mai bună decât la partea practică. De altfel, sper să-mi treacă repede starea asta mai tristă.
Stai linistita, ca toti (sau majoritatea) sintem mai buni la teorie decat la practica (dintre care primul pacatos... prin mandrie... sint eu).

Partea mai trista este ca atunci cand cineva (eu de ex) e cazut, fix atunci, dar fix atunci "uit" subit teoria... sau ("cu incredibila nevinovatie"...) nu imi aduc aminte de teorie... fix cand am nevoie de ea...

"Noroc" ca Dumnezeu in nemasurata Lui mila, ma intoarce cumva... intotdeauna El stie cel mai bine cum. Sincer cred ca singurul lucru ce tine de noi este sa ne dorim (cu sinceritate) sa fim intorsi spre El. De restul se ocupa chiar El cand noi nu mai sintem in stare, oricat de departati am fi.

Uneori, aseman aceasta stare (departata) cu un bebelush care a facut pe el. Nu stie ce sa faca astfel incat sa fie curat din nou si nici nu e in stare el singur sa se curete. Poate doar sa plinga, fiind sigur ca mama il va auzi. Iar Dumnezeu, ca o mama, cu toata dragostea ne curata, atunci cand aude plinsul nostru (rugaciunea), ne ia in brate si ne spala chiar El, cu toata dragostea Lui!

Last edited by adam000; 10.06.2013 at 18:45:44.
Reply With Quote

Thread Tools
Moduri de afișare

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Ce e pacatul? culianu Pocainta 34 18.12.2010 21:02:30
Pacatul patinina34 Despre Sfanta Scriptura 27 25.05.2009 16:11:34
Pacatul global si pacatul personal patinina34 Din Noul Testament 3 28.12.2008 01:50:58
pacatul? Annamarria Generalitati 4 11.02.2008 12:53:26
Pacatul romandragut Despre Biserica Ortodoxa in general 62 12.08.2007 18:38:46