![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
||||
|
||||
|
Păi tocmai conform definiției tale, omul respectiv nu-i deloc sărac. Și nici decent că doar are tot ce-i trebuie.
|
|||
|
|||
|
Hai braileanule, e logic ce am zis: daca am cum sa ma hranesc, imbrac, sa imi platesc facturi&impozite, si am divaisuri pe care sa imi scriu programele, atunci am strictul necesar, si nu ma intereseaza, de exemplu, sa am masina sau enpse case, sau enspe proprietati, sau maaaari sume de bani, de-a dreptul ametitoare. Ce sa fac eu cu, sa zicem, zece la a sasea euroi? Mi-as trage un server ca lumea, ceva tablete facute la comanda, si restul as da la saraci. Nu sunt nici dendi, nici ghei, sa alerg dupa tzoale, nici afemeiat, sa arunc banii pe curve. Mincarea e mica mea pasiune non-profesionala, dar nu in sensul ca halesc o piata agroalimentara pe saptamina.
|
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
nu este vorba de tot ce vrei, ci de tot ce îți trebuie. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Dragose, tu esti ami sarac decit Tiriac, eu mai sarac decit tine; un tip dintr-un camin muncitoresc, mai sarac decit mine, iar decit toti, la nivel de saraqcie absoluta, e un aurolac. Cu exceptia ultimului caz, toate sunt saracii/bogatii relative. De la un programator de elita ma asteptam la o logica mai rapida. :P |
|
|
||||
|
||||
|
În momentul în care te referi la "sărăcie decentă" o faci la modul absolut.
Că acum o schimbi și judeci la modul relativ, e altă mâncare de pește. Și nu, eu nu sunt mai sărac decât Țiriac, nici măcar la modul relativ. Dacă te referi la bani, da, e posibil să am mai puțini.
| Moduri de afișare | |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Postul + | cristiboss56 | Pocainta | 43 | 03.08.2012 04:11:25 |
| Postul de pacate vs postul de bucate | tigerAvalo9 | Generalitati | 21 | 29.02.2012 00:29:05 |
| Postul la crestini si postul la maestri yoghini - oare sunt acelasi lucru? | mihailt | Generalitati | 21 | 10.09.2010 11:24:12 |
| postul | o copila | Generalitati | 10 | 31.07.2010 09:15:35 |
| Postul | gabriela_iagar | Biserica Ortodoxa in relatia cu alte confesiuni | 11 | 25.11.2009 16:24:08 |
|
|