![]() |
![]() |
|
|
|
|||||||
| Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Dacă nu, fii bună te rog și revezi, mai întâi. (Am răspuns deja mai sus la întrebarea ta, adresîndu-mă Annytei în postarea cu numărul 64.) Cât privește avortul, eu cred că e păcat colectiv întotdeauna. Dacă luăm la bani mărunți cestiunea... Last edited by cezar_ioan; 14.05.2013 at 03:08:44. |
|
|
|||
|
|||
|
In privinta avortului exista topic separat pentru aceasta chestiune, asadar prea multe nu cred ca ar fi de spus! Exceptand situatia in care sarcina ar pune in pericol viata mamei (aici un cadru medical trebuie sa explice mai bine) sau cand sarcina a aparut ca urmare a unui viol (aici numai o femeie poate intelege o alta femeie ce trece printr-o astfel de situatie), in rest avortul este egal cu crima!
In privinta subiectului topicului, am urmarit parerile exprimate de colegii de forum, sunt opinii bine gandite si utile, insa mi se pare (poate gresesc) ca prea despicam firu'in patru! In viata reala situatiile se trateaza de obicei mai simplu: daca doi oameni adulti care au divortat anterior constata ca au sentimente adevarate reciproce nu cred sa fie o problema deoasebite ca se recasatoresc! Ca a doua casatorie nu este perfecta, ca vorba aia "prima iubire nu se uita nicioadata"", insa viata in cele mai multe cazuri nu este nici perfecta si nici ideala! |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Citat:
|
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Ma bucur ca si dvs impartasiti aceiasi impresie ca si mine despre avort :) In rest,nu mai am neclaritati,atat am dorit sa subliniez.
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim. |
|
|