![]() |
![]() |
|
|
|
|||||||
| Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
(Dar nu mă lua în serios, eu sunt doar un îndrăgostit pe vecie de satul unde am văzut lumina zilei, satul Mihai Viteazu din comuna Vlad Țepeș, județul Călărași. Un țăran nostalgic, acolo, printre alte mii de țărani pupători de icoane și de glie, așadar...) Last edited by cezar_ioan; 11.05.2013 at 18:50:05. |
|
|
|||
|
|||
|
"Nu în Biserică!", spune Domnul Țării la minutul 6,35.
Care domn al țării mai spune astăzi, așa, în istoria noastră, Pelerinule, fraților și surorilor în Hristos Domnul? |
|
|
|||
|
|||
|
Roadele: minutul 2,31,50 - 2,37,25
Minune sfântă a Domnului Iisus Hristos pe pământ românesc. Prețul: 2:48.44 și 2,51,43 2,53,35 3:02:20 3:17 +++ |
|
|
|||
|
|||
|
Să ținem minte minutul 3,17 și următorul, frați români, frați creștini, toată viața noastră.
Așa să ne ajute Bunul Dumnezeu! Last edited by cezar_ioan; 11.05.2013 at 18:48:37. |
|
|
||||
|
||||
|
Care Mihai Viteazu ? Presedintele Romaniei ? Este vorba de satul din comuna Vlad Tepes, predecesorul sau la Presedintie ?
|
|||
|
|||
|
Astea nu sunt lucruri de luat în bășcălie, frate Mihnea, te rog să mă ierți...
Cu atât mai mult cu cât ți-ai tocit pantofii, cândva, cu mult folos pe acele meleaguri...:) |
|
|