![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Am fost ieri la biserica si am intrebat . Parintele mi-a spus ca se considera pacat dar vinovatia pentru el este mai mica .. Cu alte cuvinte trebuie spovedit |
|
||||
|
||||
![]()
Dacă ți-ar fi căzut sub ochi una din rugăciunile de seară, cea către Sfântului Duh, care zice " Pacatele mele cele de voie si cele fara de voie, cele stiute si cele nestiute, care sunt din tinerete si din obiceiul cel rau si care sunt din voia cea sloboda si din lene" ti-ar fi fost poate mai clar.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Doamne Ajuta. |
|
|||
|
|||
![]()
Nu te lenevi sa consulti, zilnic, originalul (rugaciunile de dimineata si de seara), pentru ca lamurirea teoretica nu e doar suficienta, trebuie si practica, iar asta inseamna si rugaciunile personale, nu doar spovedania.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
De rugat ma rog ziua , inainte de culcare , dimineta dar nu dadeam asa mare importanta la ceea ce spuneam , incercand sa memorez unele rugaciuni ... De acum in colo voi da importanta la ceea ce spun , iti multumesc :) |
|