![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|||
|
|||
![]()
Aiurea, care chiar vrea ceva decent, gaseste decent.
Sigur, probabil mai sunt unele care isi dau seama ca n-ar trebui sa poarte chiar orice vad pe la fete "de succes" dar tentantia succesului e prea mare, asa ca zic si ele "asta am luat, pentru ca asta am gasit".
|
||||
|
||||
![]()
Adevarat in ziua de azi e mai greu sa vezi o fata decenta care sa nu fie considerata prea simpla sau sa nu fie ridiculizata de societate intr-un fel sau altul. Am si eu o fata care in curand va implinii 16 ani si povestim mereu de viata sociala. Ca mama crestina trebuie sa fac cum e mai bine cu voia Domnului sa invat copiii ce-i bine, ce-i rau, cum sa se comporte, cum sa faca fata vietii in general. Ca orice parinte se stie nu-i usor ( nici un copil nu vine cu manual de instructiuni).
Dupa cum au mentionat si altii inainte mea, totusi exista si fete si baieti buni, dar depinde unde-i cauti, nicidecum nu ai sa-i gasesti in cluburi. Daca vrei sa intilnesti un crestin, al cauti in biserica, si va asigur ca eu am mers la mai multe biserici ortodoxe ( ca sant departe de mine, si ma duc dupa cum permite circumstantele), si am vazut destule fete si baieti credinciosi. Unii sant mai moderni, altii mai simpli, altii si moderni si simpli. Fetei mele ai place sa se imbrace cu gust, si mereu este la moda, dar niciodata provocatoare (poarta fusta mini, pe dedesupt ia colanti sa nu fie nimic necuvincios la privire, poarta un maiou, peste ia o geaca). Pana ce si la plaja poarta pantaloni scurti peste costumul de baie, si mereu poarta costum de baie intreg. Este atractiva, moderna si totusi decenta. Se poate, dar cum spun mereu fetitei mele: banii nu cumpara stilul ( money can't buy style). Poti sa ai bani si totul la dispozitie si tot poti sa arati imbracat ca de doi bani (faptul ca dai mii de dolari sau lei pe o rochie care e mai scurta decat chilotii, nu te face sa arati decat IEFTIN). Dar sa nu deviez de la subiect, de acord, nu sant la moda fetele (sau baietii ) cuminti, niciodata nu au fost. Dar daca esti crestin si doresti sa intilnesti pe cineva care are calitati crestine, cauti in Biserica nu in Moda.
|
||||
|
||||
![]()
Ei, inainte fetele cuminti erau norma. De exemplu America de Nord, inainte de revolutia sexuala, era puritana. Ati citit/vizionat Anne of Green Gables ?
|
||||
|
||||
![]()
Intra in magazinele ptr. fete tinere si spune-mi ce fel de haine sunt, mai ales pentru vara.
|
|||
|
|||
![]()
O rochie sau o fusta lunga, decente, gasesti mai oriunde, nu te obliga nimeni sa umbli in colanti si maieuri cu superdecolteu.
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Ma intrebam de ce vad arat de des ,femei la o varsta coapta care sunt imbracate ca niste adolescente?!? Una din cauze este ca magazinele ofera haine de parca toata lumea ar avea varsta universala de 16 ani.Stramte,scurte,extrem de jucause si pline de zorzoane. Ganditi-va cat de odios arata o"doamna"pe la 55 de ani,cu riduri si radacini grizonate,imbracata intr-o fustita de jean peticita si franjurita,cu colanti de dantela pe dedesupt,balerini cu paiete si maieu cu pompoane,volanase si fundite!Roz? Nici o problema ! Si comerciantii se apara,daca-i intrebi de ce nu au si haine acoperite spun ca de ar aduce nu le-ar cumpara nimeni ...Probabil...
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim. |
|
||||
|
||||
![]()
cred ca s-a cam discutat cam tot ce se poate.
Concluzia mea: da, nu mai sunt de mult la moda, din vremuri imemoriabile cum a zis domnul Mihnea, nici fetele, si mai ales, nici baietii. Din punctul meu de vedere, atat timp cand nu capeti frustari de la asta si nu ai avea, Doamne fereste! vre-un handicap server, aproape sigur o sa gasesti pe cineva.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Ca intr-un oras care are sa zicem macar 100.000 locuitori, poti gasi cateva zeci de magazine de unde sigur ai ce alege. Nu am vazut nici o fata/femeie imbracata ca o pitzipoanca si care sa se scuze ca doar asta a gasit in magazin, nici una imbracata cuviincios care a trebuit sa-si vanda un rinichi pentru asta.
|
||||
|
||||
![]() Citat:
și bărbații pot vedea, vara, doar craci goi, funduri prin colanti mulati ce par să plesneasca și sâni expusi cu generozitate. cauți fuste lungi, găsești fuste lungi. vrei să vezi funduri, vezi ... uff ... din punctul meu de vedere, problema este că se expun mai mult decât trebuie tot mai multe femei. un fund rubensian expus cu generozitate, mi se pare dizgrațios. dar trebuie,să le accept, în numele libertății :D |
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Mai este martisorul la moda? | alexdu | Generalitati | 14 | 29.08.2015 08:53:45 |
Daruri de la sfinti ptr copiii cuminti | lore86 | Nunta | 19 | 19.12.2012 23:17:02 |
Dragobetele saruta fetele | shakalu1 | Intrebari utilizatori | 0 | 25.02.2010 18:02:17 |
Care va fi moda de anul acesta? | Anca-Miha | Generalitati | 55 | 01.02.2009 07:11:19 |
|