![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
|
|||
|
|||
|
Citat:
- ca nu sunt moaste, prin care Dumnezeu i-a preamarit pe cei, care au suferit chinuri fara sa renunte la credinta lor ortodoxa? - sau ca nu au fost batuti suficient de catre tortionari si tortionare, desi au suferit pana si-au dat viata? In acest sens puteti citi urmatoarele articole: http://www.historia.ro/exclusiv_web/...rului-comunist http://360romania.eu/showthread.php?t=137 - sau pur si simplu nu vor sa creada in minunea vindecarii, prin atingere de sfinte moaste, asa cum este la ortodocsi? AlinB, cat de multe inselari si false miracole cunosti tu la ortodocsi? Sau tu doar sufli in iaurt, preventiv? Care e temerea ta cea mai mare in privinta acestor sfinti? Last edited by Miha-anca; 24.03.2013 at 00:16:30. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Era vorba de moastele lui Danion. Adica..din cutia lui Danion. Si mai ziceai: Sa inteleg ca te-ai razgandit sau este vorba de aceleasi probleme de memorie?
|
|||
|
|||
|
Citat:
In ceea ce priveste ultima ta remarca, cred ca daca in copilarie te-ar mai fi altoit parintii din cand in cand - vezi ca avem un topic activ acum pe teama bataii rupte din Rai - nu ti-ai mai fi permis atatea obraznicii cu oameni de varsta mamei tale. Ai fi avut respect; dar tie iti lipseste cu desavarsire si nu ai nici masura; ca daca ai avea masura, as intelege si eu de gluma; dar nu ai. Daca nu ma insel a 5. lege a lui Moise e sa iti respecti parintii, si implicit pe cei mai in varsta; iar tu o incalci sistematic. Te-am intrebat ceva, si imi raspunzi cu totul altceva; iarasi lipsa de respect; de data asta fata de tine insuti. Ca o crestina ce sunt, sunt invatata sa iert si sa uit; de aceea iti mai adresez cate o intrebare. Dar trebuie ca si celalalt sa fie crestin, sa ierte si sa uite. Dar daca se comporta ca in VT si tot scoate ochii si dintii, atunci comunicarea nu e posibila; si nu din cauza mea, care sunt crestina si ortodoxa. |
![]() |
| Thread Tools | |
| Moduri de afișare | |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| A fost Miscarea Legionara o miscare cruciato-cavalereasca? | mihailt | Generalitati | 6 | 03.11.2010 22:11:49 |
| Ce au miscarea legionara si musulmanismul in comun? | mihailt | Generalitati | 14 | 02.11.2010 22:35:34 |
| Miscarea Sfantului Graal | alexandra28again | Generalitati | 4 | 16.07.2008 20:40:13 |
|
|