Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica Ortodoxa si alte religii > Biserica Romano-Catolica

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 16.03.2013, 19:56:22
tabitha's Avatar
tabitha tabitha is offline
Senior Member

Data înregistrării: 06.04.2011
Locație: usa
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de catalin2 Vezi mesajul
Probabil nu stii ce s-a intamplat in Argentina si la ce evenimente se face referire. Acum in Argentina e o conducere democrata, iar presedintele tarii este de sase ani o femeie.
Catalin, nu stii despre ce vorbesti. Actuala conducere a Argentinei nu e deloc democrata, ci foarte corupta. Acelei femei care este presedinte, Cristina Fernandez de Kirchner CFK, si care a ajuns la putere dupa presedintia sotului ei Nestor Kirchner ales cu numai 20% din voturi, i s-a cerut demisia prin nenumarate marsuri de protest. Intre timp el a murit, rapus de cancer, dar sotii Kirchner aveau de gand sa joace pe degete Argentina si sa se succeada la conducere cand unul cand altul. Acum a ramas doar ea, si nu vrea cu niciun chip sa renunte la putere, desi lucrurile in tara merg mai prost ca niciodata. Intre altele, CFK minte la greu, niciodata n-a recunoscut ca in tara este blocata cumpararea de valuta (dolari), asfel incat a dus la inflorirea pietei negre, unde un dolar SUA se cumpara cu peste 8 pesos argentinieni (oficial 5.10). Ti-am spus toate astea fiind foarte la curent cu ce se intampla in Argentina, unde am si trait o vreme, sotul meu fiind argentinian.

Catalin, nu mai cumpara tot ce scriu tabloidele de pe alte meridiane, spoiala fara nici cea mai mica cercetare in amanunt. Nu uita, minciuna este la mare cinste in ziua de azi.

Last edited by mirela.t; 16.03.2013 at 20:03:31.
Reply With Quote

Thread Tools
Moduri de afișare