Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Stiri, actualitati, anunturi

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 15.03.2013, 12:51:11
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Mosh-Neagu Vezi mesajul
@Miha-anca
O sa incep cu semnatura ta: Fiecare cuvant al nostru trebuie cugetat cu grija, caci la fiecare cuvant se pune in joc adevarul. – Parintele Serafim Rose

Cred ca am mai spus-o si cu alte ocazii, uneori tacerea lasa loc de intelepciune, iar datul cu parerea pentru lucruri atat de importante dupa o gandire "personalizata", provoaca reactii hilare si facandu-ne sa ne amintim de vorbele lui Socrate: "Eu vad si barba, vad si toga, dar... nu-l vad pe filozof!!!"
Chiar nu inteleg ce ai cu ea.
Prima data cand eu cel putin vad ca scrie ceva in favoarea preotilor/Bisericii cand altii se reped sa condamne si hop si tu, ca nu e bine.

Nu o fi fost cel mai logic motiv, dar ce o scris o scris bine ca intentie.

Problema pecuniara e dificil de abordat, pentru ca intotdeuna vor fi sensibilosi si zgarciobi care sa sara in sus.

Oricum, treaba ar trebui sa fie asa: ori platesti an de an o taxa la parahoia din care faci parte, pentru fiecare membru de familie, in functie de venituri si atunci ai parte de toate serviciile gratuite, ori platesti cand/daca vrei si atunci cand ai nevoie de un botez, o inmormantare, o cununie, etc. esti taxat.

Daca am fi toti oameni (si mireni si preoti), lucrurile s-ar face in buna intelegere si fara reglementari stricte si toata lumea ar fi fericita ceea ce cred ca se intampla de fapt in majoritatea cazurilor.

Dar pentru ca sunt presiuni din partea unor anumite personaje care din niste cazuri particulare fac o regula si din tantar armasar si noi la randul nostru nu stam bine cu dreapta judecata, se pare ca mereu trebuie sa fie tensiuni intr-o directie sau alta.

Last edited by AlinB; 15.03.2013 at 12:57:34.
Reply With Quote

Thread Tools
Moduri de afișare

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
COMUNICAT DE PRESA TANACU TANACU Stiri, actualitati, anunturi 50 15.01.2011 16:00:37
Comunicat de Presa cristiboss56 Stiri, actualitati, anunturi 27 14.08.2010 13:49:50
Televiziunea Patriarhiei Române are o nouă grilă de programe cristiboss56 Stiri, actualitati, anunturi 0 06.10.2009 18:39:34
Comunicat de presă cristiboss56 Stiri, actualitati, anunturi 4 24.09.2009 04:49:55
Biroul de Presă și Comunicații al Patriarhiei Române Anca-Miha Stiri, actualitati, anunturi 1 12.03.2009 23:40:05