![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
||||
|
||||
![]()
Clar nu ai nici o treaba cu invatatura crestina. Dar... daca e sa discutam, pentru ca am ajuns in acest punct....faptul ca transmiti "mesaje subliminale crestine" nu ti se pare a fi manipulare? Crezi ca manipularea este solutia pentru a intoarce lumea spre Dumnezeu?
|
||||
|
||||
![]()
să vă povestesc o minune care mi s-a întâmplat.
cu.mulți ani în urmă am trecut printr-o perioada extrem de dificilă. am mai povestit, nu vreau să mă repet. m-am rugat mult și am plâns enorm. dar la un moment dat mi-am dat seama că singura persoană capabilă să mă scoată din rahat, sunt eu. a fost că o străfulgerare. mi-am acceptat strarea în care eram și mi-am promis că voi ieși din situație cu demnitate. din acel moment am fost ca un stabilopod lovit de valuri. tot răul acela grotesc a trecut pe lângă mine că o adiere de vânt. aceasta este pe scurt minunea mea. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() Sa stii ca nici noi, crestinii, nu asteptam sa ne pice asa, din cer...
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Și fără ea ai fi știut că poți? Cu adevărat a fost o minune, cum spui. Cred că ce ai auzit tu atunci, în adâncul tău, a fost: „Dumitre, ridică-te! I-ați patul tău și umblă!” Last edited by N.Priceputu; 14.03.2013 at 20:13:21. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Mai bine strecori cateva informatii si la un moment dat singur isi da seama de ce se intampla.. |
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Minuni adevarate si minuni false-pericolul superstitiilor | Lucian008 | Spiritualitatea ortodoxa | 29 | 08.06.2014 01:40:20 |
va rog!!!spuneti-mi ce sa intamplat !!! | Klapeman | Intamplari adevarate | 9 | 28.07.2010 11:47:06 |
Mi s-a intamplat un miracol? | mehiel | Nunta | 12 | 18.10.2008 12:25:24 |
|