Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 14.03.2013, 14:31:17
Miha-anca
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de iuliu46 Vezi mesajul
Eu am spus altceva, ca se pune prea mult accentul pe barfa. N-am spus nici ca unii nu ar fi sfinti, nici ca n-ar exista moaste, nici ca nu s-a dat streptomicina, nici ca n-au fost colonei. Am zis doar ca e mult mai important exemplul unor oameni adevarati care au suferit si marturisit cu adevarat decat ca unul sau altul a luat sau a luat steptomicina, ca unul sau altul a fost colonel etc. Si moastele nu fac minuni. Dumnezeu le face, uneori prin moaste.

Ba da-mi voie ca atunci cand ii aud pe unii cum se hlizesc in timpul unui interviu sau atunci cand ii simt ca incearca sa smulga o anumita zicere de la un parinte doar ca sa-si poarte ei razboaiele sa fiu circumspect.
Iuliu, barfa inseamna presupuneri, nu realitate.

Ai retinut de ce Pr. Adrian nu a vrut sa dezvaluie numele acelui episcop? Stia ca era in continuare ascultat!
Astea nu sunt barfe, ci realitati triste din tara noastra.
Nu cred ca unui Parinte cu inainte-vedere ii poti smulge o informatie fara voia lui. A suferit prea mult in inchisori, ca sa mai poata fi manipulabil.

Si acum ce facem? Relativizam valoarea moastelor? Asta nu se poate.
Reply With Quote

Thread Tools
Moduri de afișare

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
A fost Miscarea Legionara o miscare cruciato-cavalereasca? mihailt Generalitati 6 03.11.2010 22:11:49
Ce au miscarea legionara si musulmanismul in comun? mihailt Generalitati 14 02.11.2010 22:35:34
Miscarea Sfantului Graal alexandra28again Generalitati 4 16.07.2008 20:40:13