![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Invataturile Bisericii nu se invata pe forumuri.
Preasfântă Născătoare de Dumnezeu, mântuiește-ne pe noi. Last edited by Lucian008; 05.03.2013 at 08:58:53. |
|
|
|||
|
|||
|
Dragose, tu ai vazut vreodata un tablou cu Cina cea de Taina? Si, oricum, logic: crezi ca Domnul nostru si apostolii sedeau in picioare cind a fost instituit Sfintul Sacrament?
|
|
|
||||
|
||||
|
Eu și-n prezența episcopului meu stau în picioare în semn de respect, d'apăi în fața înainteșilor lui și mai ales, a Domnului?
Aici e vorba, până la urmă, de respect. Nu vreau a se înțelege că aș critica ceva. Fiecare cum crede. Eu spun cum e la mine-n parohie, uite, ca să fiu cât se poate de specific.
|
|||
|
|||
|
Citat:
|
|
|
||||
|
||||
|
Nu ești departe!
|
|||
|
|||
|
Pai ce ziceam? Exagerezi. De la un om inteligent, basca cu o munca de tip "real", ingineresc, ma asteptam la mai multa logica si mai putin subiectivism patimas. Chia daca in cazul de fata acest subiectivism se manifesta preponderent la nivelul exercitiului imaginativ.
|
|
|
||||
|
||||
|
Nu exagerez. Doar glumesc, de la un punct încolo.
Dar problema rămâne: cum te prezinți și stai în fața Domnului, în casa Lui.