![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Deci, daca omul cand moare este nemuritor, intreb ce rost mai are revenirea Domnului si invierea? |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Aici gasim o asemanare, nu o deosebire. Adventistii cred ca sunt mantuiti prin credinta, dar credinta adevarata se vede din fapte. Faptele credintei nu sunt excluse. "Credinta fara fapte este moarta" - spune sfantul apostol Iacov. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
De ce sa fie esential? Chiar nu inteleg. De vreme ce omul care a murit,traieste in Rai, in mod constient, avand toate simturile, ce nevoie mai este de trup? Doar ca sa nu-l ia vantul?
Citat:
Dilema: ce rost mai are revenirea Mantuitorului si invierea mortilor, pentru a-si primi rasplata? Citat:
Mantuirea nu vine prin suferintele noastre ci prin plata pacatului, facuta in locul nostru, de Domnul Iisus Hristos. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Până atunci, Biserica, prin rugăciunile ei și prin faptele noastre de milostenie mai poate încerca salvarea sufletelor înaintașilor noștri.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
"......ASTEPT INVIEREA MORTILOR SI, VIATA VEACULUI CE VA SA FIE, AMIN!" nu mai sminti lumea, mai omule! Vezi c-ai intrat "in gura lupului" aici, pe acest forum....nu-nteleg, de ce insisti? Nu mai rastalmaci Sf. Scriptura, te afunzi tot mai mult in groapa cu smoala, nu simti? Chiar n-are cine sa-ti deschida ochii???? |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
viata veacului = viata vesnica. |
|