![]() |
![]() |
|
|
|
|||||||
| Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Dvs. in ce credeti? In nemurirea celui mort sau in revenirea Domnului si invierea mortilor pentru viata vesnica (asa cum spune Crezul)? Caci nu se pot impaca amandoua. |
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
|
|||
|
|||
|
Citat:
La dvs. cand este plasata invierea si ce rost are? |
|
|
||||
|
||||
|
Eu cred că n-ai să faci mulți purici pe aici...
|
|||
|
|||
|
Sa revenim la subiect. Dumneata esti ortodox. Crezi in invierea mortilor (asa cum spune Crezul)?
|
|
|
||||
|
||||
|
Da dragule. De ce mă întrebi?
Nu scăpa din vedere că noi morților noștri le spunem și ’adormiți’.
|
|||
|
|||
|
Intreb pentru ca dvs. credeti, cu adevarat, ca la moartea omului el pierde doar trupul. In rest, cel mort traieste intens, avand ratiune, simtiri si tot ceea ce inseamna viata. Va intreb si pe dvs.: ce rost mai are revenirea Domnului si invierea?
Citat:
Si adventistii le spun la fel, dupa Scriptura. Iata inca o asemanare intre ortodocsi si adventisti. |
|
|
||||
|
||||
|
Invierea va avea loc la Adventiu si va precede cu putin Judecata Universala (numita si "de Apoi" sau "de Obste" etc). Rostul invierii acesta e: crearea unui Pamant nou si a unui Cer nou.
|
||||
|
||||
|
@Ioanna: rădăcina tuturor relelor este ignoranța!
|
||||
|
||||
|
Asa este, ignoranta. Ce imi place e ca daca la inceput mima smerenia, acum s-a schimbat cu 180* :) Pe alt topic ne spunea ca a studiat mult, pana a ales sa se boteze in cultul adventist, ale carui doctrine le-a considerat ca inteleg cel mai bine Scriptura, iar acum ne intreaba ce inseamna "invierea" pentru ortodocsi. N-a studiat nimic, notiuni de baza ioc.
Last edited by ioanna; 03.03.2013 at 13:41:27. |
|
|