Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Postul in Biserica Ortodoxa > Postul

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 27.02.2013, 14:07:50
Ekaterina's Avatar
Ekaterina Ekaterina is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.03.2012
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Florin-Ionut Vezi mesajul
Am văzut cu ochii mei o trasă luată în timp ce telefonul mobil era în așteptare, adică nu vorbea nimeni și nici nu suna nimeni. În acest timp aparatul a schimbat cîteva zeci de mesaje pe secundă cu stația de bază. Deci e cam nasol în special pentru cei care poartă tot timpul telefoanele la ei sau dorm noaptea cu ele aproape de cap.

Probabil că nu va mai trece mult pînă vom vedea consecințele generale ale folosirii celularelor. Pînă atunci, cînd vă cumpărați un telefon prima grijă ar trebui să fie la parametrul numit SAR, care trebuie să fie cît mai mic. Restul contează mai puțin.

Eu folosesc momentan un Nokia C1 - un aparat simplu, fără pretenții și cu SARul relativ mic.
Informatii binevenite. Am vazut ca cei mici sunt atrasi de telefoanele mobile si parintii ii lasa sa se joace cu acestea, considerandu-l inofensiv. Varsta la care un copil are telefon mobil a scazut dramatic, cunosc familii care le-au luat copiilor telefon din clasa intai si spun ca nu isi fac griji in aceasta privinta, deoarece copiii il folosesc cu moderatie. Este de mare ajutor sa cunoastem adevarul.
Reply With Quote

Thread Tools
Moduri de afișare

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
o rugaciune pentru sanatate maria32 Umanitare 34 09.07.2015 16:05:09
Alternativa la cardurile de sanatate cu cip antoniap Generalitati 1174 05.06.2015 11:04:59
Rugaciune pentru Sanatate t_a_pirvu Umanitare 4 15.09.2010 12:58:53
10 aliati pentru sanatate absolutep0wer Generalitati 0 25.06.2010 05:09:03
Rugaciune pentru Sanatate t_a_pirvu Umanitare 1 13.03.2010 19:30:22