![]() |
![]() |
|
|
|
|||||||
| Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
|
|||
|
|||
|
O explicatie ar fi ca pentru ca un ecosistem sa functioneze este nevoie sa avem o parte a ADN-ului nostru comun cu celelalte animale si plante.Altfel nu ne-am putea hrani nici noi nici ele.Iar faptul ca anumite organe de la porc sunt suportate de organismul uman e modul lui Dumnezeu de a rade de cei care sustin ca suntem rude cu cimpanzeii.
|
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
|
|||
|
|||
|
Citat:
|
|
|
||||
|
||||
|
Nu există două feluri de evoluționism. Ba mai mult, termenul de ateist și teist nu au nici o legătură cu „Teoria Evoluției”, primii doi termeni denotă credința sau lipsa de credință într-un dumnezeu pe când „Teoria Evoluției” este cu totul altceva, nu le amesteca în aceași oală.
Citat:
Care din cele două opțiuni ți se pare că este absurdă și că are nevoie de îndoctrinare? Citat:
În primul rând omul este înrudit cu maimuța în sensul că acum zeci de milioane de ani am avut un strămoș comun din care am evoluat separat, și apropo, omul este mai aproape înrudit cu primatele decât cu maimuțele. Cât despre partea cu organele, nu știu dacă să râd sau să plâng sincer. Ai gândit umpic înainte să scoți prostia aia din cap? Tu realizezi că nici măcar de la om dacă iei un organ sunt șanse foarte slabe să fie compatibil cu un alt om? Serios acum, dai un search și citește despre subiectul acesta înainte să postezi astfel de aberații.
|
|||
|
|||
|
Citat:
|
|
|
||||
|
||||
|
Paleontologie, m-am grăbit și am scris greșit, și?
|
|||
|
|||
|
Citat:
http://www.descopera.ro/dnews/9230721-transplantul-de-organe-de-la-porci-la-oameni-mai-aproape-de-realitate |
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
http://ro.wikipedia.org/wiki/Primate |
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Daca omul este DOAR o primata... atunci cum explicam stiintific cauza constiintei umane? ce ne face oameni? De ce congnitia intelectuala umana este unica intre primate? In acest sens consider pertinent, ca din punct de vedere ontologic antropologic, sa afirmam ca fiziologic, psiho-somatic nu este diferenta intre om si alte primate (animale) insa din punct de vedere congnitiv intelectual (implicit constiita) omul este unic, ceea ce ii confera superioaritate ontologica. Din punct de vedere teologic ortodox, sunt de parere ca expresia patristica: "omul este animal indumnezeit" este adecvata. Harul lui Dumnzeu daruieste viata atat biologica cat si duhovniceasca... intr-un mod tainic (nu in sens de ascuns, secret... ci in sens de imposibil de explicat in limbaj stiintifico-filozofic). Intreaga creatie este ontologic hristocentrica, inclusiv antropologia. Doamne ajuta.
Pr. Arsenie Boca: "In mintea stramba si lucrul drept se stramba"; "Sa-ti feresti capul de frig si de prostie!"; "Mustrarea invinge, dar nu convinge"; "Bobul lui de grau se preschimba in taciune, iar el se crede grau nedreptatit"; Last edited by Eugen7; 15.02.2013 at 19:28:05. |
![]() |
| Thread Tools | |
| Moduri de afișare | |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| evolutionismul compromis | padrevicentiu | Generalitati | 476 | 23.09.2013 03:54:06 |
| De ce evolutionismul teist este o erezie? | nadut | Teologie si Stiinta | 372 | 27.11.2012 12:41:07 |
| ROMANI , VI SE PREGATESTE CEVA | saccsiv | Homosexualitatea | 170 | 06.03.2012 14:51:43 |
| Venirea Antihristului | ancah | Biserica Romano-Catolica | 16 | 23.04.2008 02:29:50 |
| un vis se pregateste sa moara | quasar | Generalitati | 52 | 03.02.2008 18:58:43 |
|
|