Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 12.02.2013, 12:33:06
ioanna's Avatar
ioanna ioanna is offline
Senior Member

Data înregistrării: 20.07.2011
Locație: Cluj-Napoca
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de celestial_pottery Vezi mesajul
Decit sa imi bat joc de ceva sfint pentru o imensa parte de omenire (poate ca Schoenbrun ala crede in Liturghie cit cred eu in Lenuta Albu si hirtia ei igienica ambalata sub forma de carti, de asta m-am exprimat asa, cumva imaginind perspectiva lui), mai bine eu, ca si credincios, traiesc spiritual on my own.
Mie imi place cardinalul Vienei :) Din film n-am inteles daca muzica a fost suprapusa la montaj peste momentul sfintirii darurilor si impartasirii sau in realitate a fost asa.
Reply With Quote
Vechi 12.02.2013, 12:33:11
Cornel Urs's Avatar
Cornel Urs Cornel Urs is offline
Senior Member

Data înregistrării: 27.05.2012
Locație: Miercurea Ciuc - Harghita
Implicit

apostolul Petru a avut in vreun fel vreo influenta asupra aspectelor economice ale cetatilor pe care le-a evanghelizat?
Reply With Quote
Vechi 12.02.2013, 12:33:21
catalin2 catalin2 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.12.2007
Locație: Brasov
Implicit

Citat:
În prealabil postat de iuliu46 Vezi mesajul
Inainte ca Dan Brown sa se aseze la masina de scris, inainte ca Alex Jones sa ne spuna adevarul pe care l-a aflat de la sursele lui din Vatican si inainte ca Oreste sau col. Emil Strainu sa ne deschida ochii, putem noi banui care e adevaratul motiv pentru care Papa a decis sa demisioneze ?
Probabil ritmul impus de Papa Ioan Paul II e mult prea mult pentru orice papa va fi de acum incolo si va trece de o varsta. Inainte papii faceau rar cate o vizita, acum e un turneu mondial in fiecare an, e ceva dificil pentru oricine.
Reply With Quote
Vechi 12.02.2013, 12:35:50
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de ioanna Vezi mesajul
Mi-ar place totusi sa-l aleaga pe Christoph Schoenborn ca si papa.
Din cate stiu cardinalul Schoenborn este ultramodernist, posibil BC ar deveni astfel din ce in ce mai protestantizata. Le-ai pus gand rau :)
Reply With Quote
Vechi 12.02.2013, 12:39:31
ioanna's Avatar
ioanna ioanna is offline
Senior Member

Data înregistrării: 20.07.2011
Locație: Cluj-Napoca
Implicit

Citat:
În prealabil postat de catalin2 Vezi mesajul
Din cate stiu cardinalul Schoenborn este ultramodernist, posibil BC ar deveni astfel din ce in ce mai protestantizata. Le-ai pus gand rau :)
E doctor honoris causa al UBB Cluj-Napoca si alte universitati din Romania :)
Nu cred ca e modernist, cat il preocupa recuperarea oitelor romano-catolice pierdute.
S-o fi gandit: stau singur cu doua matusi in catedrala sau merg dupa ei in discoteca?

Last edited by ioanna; 12.02.2013 at 12:46:42.
Reply With Quote
Vechi 12.02.2013, 13:03:29
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de ioanna Vezi mesajul
E doctor honoris causa al UBB Cluj-Napoca si alte universitati din Romania :)
Nu cred ca e modernist, cat il preocupa recuperarea oitelor romano-catolice pierdute.
S-o fi gandit: stau singur cu doua matusi in catedrala sau merg dupa ei in discoteca?
Eu stiu cate ceva de pe forumul catolic, mai multe poate spune dl. Mihnea, cred. Nu e doar sa "mergem dupa ei unde sunt", ci mai mult sa facem cum zic ei, unul din ultimele cazuri: http://www.razbointrucuvant.ro/recom...mosexualitate/
Reply With Quote
Vechi 12.02.2013, 13:15:24
celestial_pottery
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Cornel Urs Vezi mesajul
apostolul Petru a avut in vreun fel vreo influenta asupra aspectelor economice ale cetatilor pe care le-a evanghelizat?
Interesanta si oportuna intrebare. Se pare ca da, avind in vedere ca evanghelizarea lovea in puternica ghilda a facatorilor de statui si temple pentru zei.
Atunci cind urmarim un fenomen social sau chiar religios de amploare, este bine sa avem in vedere in primul rind doua trasee: al puterii si al banilor, care au cam devenit intersanjabile in ultimele trei-patru secole.
Reply With Quote
Vechi 12.02.2013, 13:27:31
celestial_pottery
Guest

Implicit

ioanna, cit ador eu metalul nordic si trance-ul (unele piese ar fi mai mobilizatoare pe post de imn de stat, decit adormitorul imn actual :)) ), totusi...sa le amesteci cu o practica sacra...e infantil si penibil, chiar invocind oaia ratacita.
A propos, parca Isus nu a zis "faceti si voi ca oaia ratacita, ca sa o cistigati".
Reply With Quote
Vechi 12.02.2013, 13:54:57
Vlad_7 Vlad_7 is offline
Member

Data înregistrării: 20.12.2012
Locație: Romania
Implicit

Fraților, poate sunt off-topic, dar mă gândeam la o propunere pentru scaunul papal: Dan Diaconescu în Direct :D:D
Reply With Quote
Vechi 12.02.2013, 14:25:21
Patrie si Credinta's Avatar
Patrie si Credinta Patrie si Credinta is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.05.2011
Locație: Ploiesti
Send a message via Skype™ to Patrie si Credinta
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Vlad_7 Vezi mesajul
Fraților, poate sunt off-topic, dar mă gândeam la o propunere pentru scaunul papal: Dan Diaconescu în Direct :D:D
adoarme lumea la discursul de Craciun & Paste

Thread Tools
Moduri de afișare