![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]()
apostolul Petru a avut in vreun fel vreo influenta asupra aspectelor economice ale cetatilor pe care le-a evanghelizat?
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Din cate stiu cardinalul Schoenborn este ultramodernist, posibil BC ar deveni astfel din ce in ce mai protestantizata. Le-ai pus gand rau :)
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Nu cred ca e modernist, cat il preocupa recuperarea oitelor romano-catolice pierdute. S-o fi gandit: stau singur cu doua matusi in catedrala sau merg dupa ei in discoteca? Last edited by ioanna; 12.02.2013 at 12:46:42. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Atunci cind urmarim un fenomen social sau chiar religios de amploare, este bine sa avem in vedere in primul rind doua trasee: al puterii si al banilor, care au cam devenit intersanjabile in ultimele trei-patru secole. |
|
|||
|
|||
![]()
ioanna, cit ador eu metalul nordic si trance-ul (unele piese ar fi mai mobilizatoare pe post de imn de stat, decit adormitorul imn actual :)) ), totusi...sa le amesteci cu o practica sacra...e infantil si penibil, chiar invocind oaia ratacita.
A propos, parca Isus nu a zis "faceti si voi ca oaia ratacita, ca sa o cistigati". |
|
|||
|
|||
![]()
Fraților, poate sunt off-topic, dar mă gândeam la o propunere pentru scaunul papal: Dan Diaconescu în Direct :D:D
|
|
||||
|
||||
![]()
adoarme lumea la discursul de Craciun & Paste