![]() |
![]() |
|
|
|
|||||||
| Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Citat:
Citat:
Ca daca vorbim despre chipul lui Dumnezeu ca persoana in gandire, afect si vointa, personajele respective, para-umane le au in totalitate, impreuna cu notiunile de bine si de rau, chiar la un nivel superior fata de cei cu chip fizic omenesc dar lacomi si fara scrupule. Citat:
O primit sfat sa mearga la psihiatru, ceea ce orice om cu scaun la cap i-ar spune cuiva care vine si poveste cum stomatologul i-a implantat 2 cipuri care mai dau si vanturi in timpul rugaciunii. In ceea ce o priveste pe domnisoara, m-o pagubit cu ceva? Personal o inteleg, 38 ani, fara barbat - asta explica multe, nu degeaba ortodoxia recomanda ori manastire ori familie, celibatul in lume nu e pentru oricine (desi cunosc si persoane care fac fata situatiei cu mult mai multa demnitate). Doar incerc sa dau o mana de ajutor la purificarea atmosferei de pe forum iar unde nu este educatie (dovada si ca intelepciunea nu vine o data cu varsta) poate coerciunea mai salveaza ceva.
Suprema intelepciune este a distinge binele de rau. Last edited by AlinB; 08.02.2013 at 15:36:20. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Ceea ce-l distinge pe om de restul creatiei este chipul lui Dumnezeu, este deiformitatea sa, adica faptul ca este chemat la cea mai inalta comuniune cu Dumnezeu, fiind capabil sa-L cunoasca, sa-L iubeasca si sa-L primeasca pe Dumnezeu. Omul poarta in el nostalgia absolutului "pentru ca este ancorat in Absolut", asa cum afirma Sfantul Maxim Marturisitorul. http://www.crestinortodox.ro/dogmati...lui-68925.html măi, oameni buni, lămuriți-mă și pe mine care-l cunoașteți personal pe Alin ici de "față" cu ce chip (schimonisit) o vrea să-și ia: are vreun glob de cristal ceva, e clarvăzător, medium, ghicitor în stelele din tigaia încinsă de imaginația lui, dă în bobi, în cărți, e prieten cu mama omida.... ce face, de poate afirma cu atâta "convingere" că "Personal o inteleg, 38 ani, fara barbat"!!!!!!!!??????????? nici nu știu dacă să râd sau să fug de aiurerile pe care le debitează!!! Last edited by eliza-georgiana; 08.02.2013 at 15:50:21. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
|
|||
|
|||
|
cum sar ecumeniștii unul într-ajutorul altuia!! ce unitate... ce diversitate între voi!!! ce "frăție" și ce exemplu de credincioșie întru frica de Domnu!! sunteți de "admirat"!
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Păi așa tratezi tu un om care a trecut prin chinuri grele, citindu-ți postările deșirate cu atâtea vorbe goale, de pe bloguri adunate? Câtă ingratitudine, coniță!
|
||||
|
||||
|
Tehnica de manipulare a opiniei publice prin discreditarea oponentului pe motiv de ecumenism inventat :)
|
|
|
|||
|
|||
|
Ahaaa.... deci e vorba de homo homini lupa !
|
|||
|
|||
|
Citat:
Dar nu-i de mirare, doar a fost deschis cu intentii asemanatoare (nu cele declarate si contrazise cateva postari mai incolo cum am aratat aici).
Suprema intelepciune este a distinge binele de rau. Last edited by AlinB; 08.02.2013 at 16:57:02. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
(vezi chipul înșelător cum se dă cu "binișorul" pe lângă adevăratul CHIP al OMULUI!!) n-ar trebui să fim mai precauți cu fenomenul ecumenist! că se pare că nu toți știu ce înseamnă
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
p.s. Mihai G. e în asentimentul lui Alin...B în privința "inofensivului" cip! de pretutindeni! te pomenești că Alin m-o urmări prin satelit să vadă dacă am sau nu bărbat!! giiiiiiii :)))))) sau cu gogu-earth? ar fi posibil!!! Last edited by eliza-georgiana; 08.02.2013 at 16:54:05. |
|
|