![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|||
|
|||
![]()
Dar atractia sexuala fata de animale, copii, batrani, morti,papusi sau mai stiu eu ce sunt boli psihice ? Sau oamenii se nasc in felul asta ?
|
|
|||
|
|||
![]()
In 2001 Armin Meiwes din Germania a publicat un anunt pe internet, cautand un om pe care sa-l taie si sa-l manance.
In martie 2001 Bernd-Jurgen Brandes a raspuns articolului si s-a oferit pe sine. In decembrie 2002 Armin a fost arestat iar in urma procesului a primit 8 ani de inchisoare. Ulterior a fost condamnat pe viata. Orice om citeste asa ceva astazi este ingrozit. Dar daca mergi la radacina lucrurilor o sa constati ca : A existat liber consimtamant al "victimei " Canibalismul este intalnit in natura cel putin la fel de mult pe cat sunt intalnite relatiile homosexuale. Si atunci de ce pe una ar trebui sa o acceptam ca fiind normala iar cealalta sa ne cutremure ? |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
homosexualitatea liber consimțită are că rezultat o plăcere. nu vezi diferenta? |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Tu stii cati oameni sunt care vor sa fie mancati si pentru ca voi ii puneti la zid se sinucid ? Parca am mai auzit undeva asta. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
asta să o trec la "înțelepciune crestina"?
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Nu stiu ca nu am surse din interior dar probabil sunt cativa.
ceea ce noi ne imaginam azi altii vor construi maine - era un slogan pe vremuri. Deci de ce nu LGBTC... ? |
|
||||
|
||||
![]()
ah, grozav, am ajuns la vorafilie.
Apropo, din cate am citit, asta ca vrei sa te pape un pic din tine cineva e vorafilie "normala". exista variante muuult mai ciudate.