![]() |
![]() |
|
|
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Sunt diverse grade de schizofrenie si unele detectabile doar in baza unei observatii atente si a unor teste speciale. Pentru majoritatea, schizofrenicul poate sa treaca drept un om normal (eventual putin ciudat) mult timp. 2. In ce fel ceea ce am spus nu tine de schizofrenie? Ce am afirmat este pe baza unor observatii personale asupra unor cazuri concrete. 3. Sunt diverse cauze pentru schizofenie - unele tin mai mult de fondul psihic/spiritual, altele de cel fiziologic, iar aceste aspecte se potenteaza reciproc Citat:
2. Este evident si fara o specializare medicala, de obicei acesti oameni isi dau de gol patima cu voce tare. Aici vorbeam de un caz f. concret - cineva care sufera de mania persecutiei desi evident este un nimeni practic insa prin iluzia auto-indusa se autoconsidera o importanta amenintare pentru cei rai care o urmaresc si o pedepsesc pentru asta, etc. Citat:
Exista probabil oameni schizofrenici dar cuminti si asezati in felul lor, dar eu n-am cunoscut astfel de cazuri. Citat:
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Razboiul nevazut! | alexdu | Generalitati | 17 | 09.02.2011 22:10:52 |
| a inceputul razboiul | lore86 | Generalitati | 14 | 25.11.2010 20:03:47 |
| razboiul | mithrandir | Generalitati | 6 | 10.08.2009 17:58:28 |
| Razboiul din Georgia | mirelat | Stiri, actualitati, anunturi | 14 | 14.08.2008 09:08:00 |
| Razboiul Nevazut | Mikhael | Resurse ortodoxe on-line | 1 | 20.08.2007 18:48:44 |
|
|