![]() |
![]() |
|
|
|
|||||||
| Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Eu intrebam ce e gresit in textul postat de mine; e reprodus pentru a doua oara mai sus. Nu am facut reclama acelui site, nici nu am facut trimitere la el: doar am am indicat sursa din care am citat, caci asa se obisnuieaste. Deci ceea ce am facut eu, a fost sa aduc un text potrivit cu topicul in discutie. La acest text te rog sa iti exprimi parerea, daca ai una; daca nu mai buna e tacerea. In ceeea ce priveste forma de adresare, sa stii ca ma flatezi spunandu-mi "conita! coníță, V. coconiță. Sursa: Dicționarul limbii române coconíță f., pl. e (d. cocoană, ca și ngr. kokkonitsa). Fam. Cocoană tînără. Domnișoară. – Maĭ fam. coniță. – În est cu-. Sursa:Dicționarul limbii române Permalink |
|
|
|||
|
|||
|
Nu are sens să o mai lungim. Iertare "coniță" că am îndrăznit să te avertizez că ai folosit o sursă de pe un site sectar.
Citat:
Ducem cumva lipsă de surse ortodoxe? Last edited by ovidiu b.; 28.01.2013 at 20:07:03. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Daca poti... daca nu, am inteles intentia adevarata a acestor atentionari. |
|
|
||||
|
||||
|
Ideea susținută e că te puteai abține să spui sursa.
|
|||
|
|||
|
Ideea este că nu și-a dat seama că e pe un site adventist, nu cred că ar fi postat. Dar e greu să recunoască că a greșit.
Last edited by ovidiu b.; 30.01.2013 at 20:55:24. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Și chiar dacă nu postai sursa, tot penibil rămâne, dar nah, eu renunț la a-ți mai face observații. Nu prea ai înțeles, dacă înțelegeai era de mult închisă discuția. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Ai inceput sa scrii ca AlinB. Interesant! |
|
|
||||
|
||||
|
Urmaresc cu deosebit interes cine va renunta primul la acest nonsens.
Banuiesc ca cel mai intelept :)
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
|
|
|