Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 15.01.2013, 20:10:57
andrei25's Avatar
andrei25 andrei25 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.02.2009
Religia: Ortodox
Implicit ...

Citat:
În prealabil postat de laurastifter Vezi mesajul
Vă doresc din toată inima mult succes la examenele din sesiunea aceasta! Eu deja am dat primul examen din presesiune și a fost foarte bine, dar distracția adevărată începe de săptămâna viitoare, cu câte 2-3 examene pe săptămână și toate la materii importante. :)
Dumnezeu să fie cu noi toți și să ne lumineze mintea! Să dea Domnul ca aceste examene să fie pentru noi prilejuri de a progresa intelectual și spiritual, de a ne bucura de rezultatele studiului de până acum și, nu în ultimul rând, să ne dăruiască Dumnezeu puterea de a fi sinceri și corecți la toate examenele, pentru ca bucuria de la sfârșit să fie în primul rând duhovnicească!

Cu Dumnezeu înainte!

"Deschide cartea ca să înțelegi cum au gândit alții; închide cartea ca să gândești tu însuți!"

Doamne ajută!

Hristos în mijlocul nostru!
Este si va fi!

Laura, la ce facultate esti studenta? Sunt extrem de bucuros sa vad tineri ca tine, cu o atitudine duhovniceasca foarte sanatoasa. Sa nu o iei ca lauda, :), dar cand citesc mesajele tale, si ale altora ca tine, ma ajuta f mult duhovniceste.
Sora mea sta in Bucuresti, si acum cativa ani, era intr-o duminica la biserica cu colega de camera si un amic. Dupa ce s-a terminat Sfanta Liturghie, si au iesit afara ca sa mearga spre casa, o batrana, pe care n-o cunosteau, si batrana nu-i cunostea pe ei, i-a luat de mana si a inceput sa zambeasca si sa le spuna ce mult se bucura ca-i vede ca sunt tineri si vin la biserica. Acum am inteles bucuria ei!

Sunt un mandru, un fatarnic, si-un viclean! Fac ceva bun ca sa ma vada altii, si astept sa fiu laudat!

"Gustati si vedeti ca bun este Domnul".
Reply With Quote

Thread Tools
Moduri de afișare

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Examene - sesiune .... geo.nektarios Generalitati 15 12.01.2010 11:13:18
Stresul din sesiune Dia20_diana Generalitati 47 23.03.2008 00:01:58