Citat:
În prealabil postat de laurastifter
Vă doresc din toată inima mult succes la examenele din sesiunea aceasta! Eu deja am dat primul examen din presesiune și a fost foarte bine, dar distracția adevărată începe de săptămâna viitoare, cu câte 2-3 examene pe săptămână și toate la materii importante. :)
Dumnezeu să fie cu noi toți și să ne lumineze mintea! Să dea Domnul ca aceste examene să fie pentru noi prilejuri de a progresa intelectual și spiritual, de a ne bucura de rezultatele studiului de până acum și, nu în ultimul rând, să ne dăruiască Dumnezeu puterea de a fi sinceri și corecți la toate examenele, pentru ca bucuria de la sfârșit să fie în primul rând duhovnicească!
Cu Dumnezeu înainte!
"Deschide cartea ca să înțelegi cum au gândit alții; închide cartea ca să gândești tu însuți!"
Doamne ajută!
Hristos în mijlocul nostru!
|
Este si va fi!
Laura, la ce facultate esti studenta? Sunt extrem de bucuros sa vad tineri ca tine, cu o atitudine duhovniceasca foarte sanatoasa. Sa nu o iei ca lauda, :), dar cand citesc mesajele tale, si ale altora ca tine, ma ajuta f mult duhovniceste.
Sora mea sta in Bucuresti, si acum cativa ani, era intr-o duminica la biserica cu colega de camera si un amic. Dupa ce s-a terminat Sfanta Liturghie, si au iesit afara ca sa mearga spre casa, o batrana, pe care n-o cunosteau, si batrana nu-i cunostea pe ei, i-a luat de mana si a inceput sa zambeasca si sa le spuna ce mult se bucura ca-i vede ca sunt tineri si vin la biserica. Acum am inteles bucuria ei!