![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
ps: Comentariul tău nu are nici o legătură cu ceea ce am scris eu. Citește cu atenție mesajul meu și încearcă să fii la subiect. Dă-mi un exemplu de duhovnic care să recomande demonstrațiile? Last edited by ovidiu b.; 14.01.2013 at 20:51:07. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Nu am avut rabdare sa urmaresc toata acea demonstratie. I-am auzit scandand impotriva cipurilor si atat. Pe mine mesajul lor m-a interesat si acela este acceptabil, atata vreme cat vrei sa mergi in rai, ca sa-l citez pe Pr. Proclu. Cine vrea in iad, e liber sa se duca; dar cel care are Duhul Sfant, va respinge cipurile, caci au cornite, cum spune cuviosia sa. Nu cred ca va indemna vreun duhovnic la demostratie. Demonstratia tine de Cezar, nu de Dumnezeu. Last edited by Miha-anca; 14.01.2013 at 21:42:54. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Nu mai zic nimic. Se pare că din nou auzi numai ce vrei tu să auzi. Iată cum singură ți-ai dat răspunsul. De sfatul duhovnicului nu ținem seama? Ne facem noi propia lege? |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Dar ce esti atat de furios?!? Linisteste-te, frate! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Ți se pare. Sunt foarte liniștit. ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
In rest, daca esti linistit, e bine; totul e, ca si mesajele tale sa emane si sa inspire liniste. Nu e nimeni perfect aici, deci e loc de mai bine la toti. Te rog sa ma ierti daca te-am suparat cu ceva. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Păcat că luați totul de bun - toate acțiunile astea care nu au nici o bază, nici o legătură cu învățătura noastră creștină ortodoxă, care nu vor face decât să strice adevărata luptă, lupta prin rugăciune, răbdare, ascultare, printr-o viață liturgică intensă, prin comuniunea noatră cu Dumnezeul-om Iisus Hristos. Când ne vom uni organic cu Persoana lui Hristos, când simțiea noastră va deveni simțire de Hristos, când conștiința noastră va deveni conștiință de Hristos, când viața noastră va deveni viață de Hristos, când sufletul nostru va deveni suflet de Hristos, când noi nu vom mai trăi în noi înșine, ci Hristos trăiește în noi, cine ne mai poate despărți de El? Te rog să mă ierți și tu, și te mai rog să ai în vedere că nu sunt potrivnic, ci doar caut adevărul, dar am certitudinea că adevărul cu siguranță nu stă în asemenea practici, înființate, conduse și susținute de anonimi. Last edited by ovidiu b.; 14.01.2013 at 23:36:38. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Chiar daca spunem prostii fara sens, important e sa le spunem. Stim vorba: dupa roade ii veti cunoaste. O miscare care a produs fenomene atat de penibile ca demonstratiile in cauza si discursuri sectare ca ale doamnei judecator si nu doar, ca sa nu mai vorbim de calitatile morale si intelectuale ale sustinatorilor ei, spune multe despre ea insasi.
Suprema intelepciune este a distinge binele de rau. Last edited by AlinB; 15.01.2013 at 00:32:41. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Sunt unii care isi fac probleme in privinta existentei lor, daca nu-si vor putea ridica banii de la banca, in lipsa cip-ului.
Iata ca se poate: http://www.evz.ro/detalii/stiri/trai...m_campaign=b13 Am vazut un film despre un batran di Suedia, care traia in padure intr-o cocioaba mai darapanata descat acesta, dar era bland de i se asezau pasarele pe mana, iar veveritele nu se temeau de loc de el. Smerenia! |
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Sanatate | Mosh-Neagu | Postul | 255 | 30.07.2017 13:46:00 |
o rugaciune pentru sanatate | maria32 | Umanitare | 34 | 09.07.2015 16:05:09 |
Crestinul ortodox si cardurile de sanatate | dorinastoica14 | Despre Biserica Ortodoxa in general | 134 | 26.11.2012 01:34:06 |
Religie alternativa | CristanN29 | Despre Biserica Ortodoxa in general | 8 | 25.11.2010 12:05:42 |
Rugaciune pentru Sanatate | t_a_pirvu | Umanitare | 4 | 15.09.2010 12:58:53 |
|