Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 14.01.2013, 20:43:26
ovidiu b.
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Miha-anca Vezi mesajul
Au scandat o lozinca; ce e rau in asta. Nu asa se fac demonstratiile?
Nu au aruncat cu pietre, nu au stricat nimic; doar au scandat. Au facut putina agitatie, ca sa atraga atentia; nimic altceva.
Să avem pardon. Tu ai ascultat de curiozitate câte prostie plutește pe acolo? Sau din nou e nevoie să-ți atrag atenția de a fi mai atentă la ceea susții?

ps: Comentariul tău nu are nici o legătură cu ceea ce am scris eu. Citește cu atenție mesajul meu și încearcă să fii la subiect. Dă-mi un exemplu de duhovnic care să recomande demonstrațiile?

Last edited by ovidiu b.; 14.01.2013 at 20:51:07.
Reply With Quote
Vechi 14.01.2013, 21:08:08
Miha-anca
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de ovidiu b. Vezi mesajul
Să avem pardon. Tu ai ascultat de curiozitate câte prostie plutește pe acolo? Sau din nou e nevoie să-ți atrag atenția de a fi mai atentă la ceea susții?

ps: Comentariul tău nu are nici o legătură cu ceea ce am scris eu. Citește cu atenție mesajul meu și încearcă să fii la subiect. Dă-mi un exemplu de duhovnic care să recomande demonstrațiile?
Prostia pluteste astazi din pacate peste tot, nu numai acolo. Nu ii pot acuza pe acei demonstranzi ca sunt altfel decat toata lumea. In general lumea s-a vulgarizat, nu mai exista norme, buna crestere, rusine, etc.
Nu am avut rabdare sa urmaresc toata acea demonstratie. I-am auzit scandand impotriva cipurilor si atat. Pe mine mesajul lor m-a interesat si acela este acceptabil, atata vreme cat vrei sa mergi in rai, ca sa-l citez pe Pr. Proclu. Cine vrea in iad, e liber sa se duca; dar cel care are Duhul Sfant, va respinge cipurile, caci au cornite, cum spune cuviosia sa.
Nu cred ca va indemna vreun duhovnic la demostratie. Demonstratia tine de Cezar, nu de Dumnezeu.

Last edited by Miha-anca; 14.01.2013 at 21:42:54.
Reply With Quote
Vechi 14.01.2013, 21:26:55
ovidiu b.
Guest

Implicit

Citat:
Prostia pluteste din pacate peste tot; dar nu am avut rabdarea sa urmaresc toata acea demonstratie.
Atunci nu te arunca în afirmații pe care nu le poți susține. Oricum din nou dovada superficialtății cu care tratezi problema. Dar ce mai contează? Dacă tot e organizată de un anonim demonstrația, mai contează cine vorbeșete și ce vorbește? Dacă strigă ăia împotriva cipurilor totul e bine, nu mai contează ce aberează și cum își susțin ideile.

Citat:
I-am auzit scandand impotriva cipurilor si atat.
Nu mai zic nimic. Se pare că din nou auzi numai ce vrei tu să auzi.

Citat:
Nu cred ca va indemna vreun duhovnic la demostratie.
Iată cum singură ți-ai dat răspunsul.

Citat:
Demonstratia tine de Cezar, nu de Dumnezeu.
De sfatul duhovnicului nu ținem seama? Ne facem noi propia lege?
Reply With Quote
Vechi 14.01.2013, 21:56:19
Miha-anca
Guest

Implicit

Citat:

Va tine seama cel, care are duhovnic; ceilalti vor tine cont de muschii lor.
Dar ce esti atat de furios?!? Linisteste-te, frate!
Reply With Quote
Vechi 14.01.2013, 22:59:34
ovidiu b.
Guest

Implicit

Citat:
Va tine seama cel, care are duhovnic; ceilalti vor tine cont de muschii lor.
Asta am vrut să e fac să înțelegi, că cei care au demonstrat nu cred că au duhovnici, chiar au ținut cont de mușchii lor.

Citat:
Dar ce esti atat de furios?!? Linisteste-te, frate!
Ți se pare. Sunt foarte liniștit.
Reply With Quote
Vechi 14.01.2013, 23:05:03
Miha-anca
Guest

Implicit

Citat:
Asta am vrut să e fac să înțelegi, că cei care au demonstrat nu cred că au duhovnici, chiar au ținut cont de mușchii lor.

Ți se pare. Sunt foarte liniștit.
Doar ni s-a spus ca nu a fost nici un preot la demonstratie, ca sa fie o demonstratie mai crestina, bazata pe tacere si rugaciune. Au facut si oamenii ce au putut. Sa nu ii judecam, Ovidiu!

In rest, daca esti linistit, e bine; totul e, ca si mesajele tale sa emane si sa inspire liniste. Nu e nimeni perfect aici, deci e loc de mai bine la toti.
Te rog sa ma ierti daca te-am suparat cu ceva.
Reply With Quote
Vechi 14.01.2013, 23:20:06
ovidiu b.
Guest

Implicit

Citat:
Doar ni s-a spus ca nu a fost nici un preot la demonstratie, ca sa fie o demonstratie mai crestina, bazata pe tacere si rugaciune. Au facut si oamenii ce au putut. Sa nu ii judecam, Ovidiu!
Mihaela nu am judecat pe nimeni! Doar am sesizat un fapt, de care poate să vă feriți și voi pe viitor.

Citat:
Te rog sa ma ierti daca te-am suparat cu ceva.
Păcat că luați totul de bun - toate acțiunile astea care nu au nici o bază, nici o legătură cu învățătura noastră creștină ortodoxă, care nu vor face decât să strice adevărata luptă, lupta prin rugăciune, răbdare, ascultare, printr-o viață liturgică intensă, prin comuniunea noatră cu Dumnezeul-om Iisus Hristos. Când ne vom uni organic cu Persoana lui Hristos, când simțiea noastră va deveni simțire de Hristos, când conștiința noastră va deveni conștiință de Hristos, când viața noastră va deveni viață de Hristos, când sufletul nostru va deveni suflet de Hristos, când noi nu vom mai trăi în noi înșine, ci Hristos trăiește în noi, cine ne mai poate despărți de El?

Te rog să mă ierți și tu, și te mai rog să ai în vedere că nu sunt potrivnic, ci doar caut adevărul, dar am certitudinea că adevărul cu siguranță nu stă în asemenea practici, înființate, conduse și susținute de anonimi.

Last edited by ovidiu b.; 14.01.2013 at 23:36:38.
Reply With Quote
Vechi 15.01.2013, 00:08:37
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
In traducere libera: sa nu-i judeci tu pe ai nostri ca noi avem grija sa-i judecam pe cei care nu sunt ai nostri.

Chiar daca spunem prostii fara sens, important e sa le spunem.

Stim vorba: dupa roade ii veti cunoaste.
O miscare care a produs fenomene atat de penibile ca demonstratiile in cauza si discursuri sectare ca ale doamnei judecator si nu doar, ca sa nu mai vorbim de calitatile morale si intelectuale ale sustinatorilor ei, spune multe despre ea insasi.

Last edited by AlinB; 15.01.2013 at 00:32:41.
Reply With Quote
Vechi 14.01.2013, 22:26:01
eliza-georgiana eliza-georgiana is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.08.2011
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
Atunci nu te arunca în afirmații pe care nu le poți susține. Oricum din nou dovada superficialtății cu care tratezi problema. Dar ce mai contează? Dacă tot e organizată de un anonim demonstrația, mai contează cine vorbeșete și ce vorbește? Dacă strigă ăia împotriva cipurilor totul e bine, nu mai contează ce aberează și cum își susțin ideile.

Nu mai zic nimic. Se pare că din nou auzi numai ce vrei tu să auzi.

Iată cum singură ți-ai dat răspunsul.

nici parintele meu nu pomeneste de vreo demonstratie, dar indeamna la ferminate si rabdare. spune ca daca autoritatile vor vedea ca suntem multi care respingem actele biometrice se va da o derogare (deja au publicat ca se poate elibera la cerere cartea de identitate fara bio)... noi sa avem rabdare si nadejde la Acoperamantul Maicii Domnului! foarte folositoare si grabnic Ajutatoare! Ioana a intuit bine, cand a zis noi astia care facem galagie mare depindem de cei care... "sovaie"! :) dar in necaz oamenii nu se ajuta?
Reply With Quote
Vechi 14.01.2013, 22:57:29
Miha-anca
Guest

Implicit

Sunt unii care isi fac probleme in privinta existentei lor, daca nu-si vor putea ridica banii de la banca, in lipsa cip-ului.
Iata ca se poate:
http://www.evz.ro/detalii/stiri/trai...m_campaign=b13

Am vazut un film despre un batran di Suedia, care traia in padure intr-o cocioaba mai darapanata descat acesta, dar era bland de i se asezau pasarele pe mana, iar veveritele nu se temeau de loc de el. Smerenia!
Reply With Quote
Răspunde

Thread Tools
Moduri de afișare

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Sanatate Mosh-Neagu Postul 255 30.07.2017 13:46:00
o rugaciune pentru sanatate maria32 Umanitare 34 09.07.2015 16:05:09
Crestinul ortodox si cardurile de sanatate dorinastoica14 Despre Biserica Ortodoxa in general 134 26.11.2012 01:34:06
Religie alternativa CristanN29 Despre Biserica Ortodoxa in general 8 25.11.2010 12:05:42
Rugaciune pentru Sanatate t_a_pirvu Umanitare 4 15.09.2010 12:58:53