![]() |
![]() |
|
|
|
|||||||
| Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Asta spueam și eu. Cu ocazia aceasta te întreb și pe tine ce părere ai de această înregistrare: http://www.crestinortodox.ro/forum/s...&postcount=102
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
In primul rand nu vad de ce se mentioneaza ca vorbitoarea este judecator; ea nu vorbeste in calitate de judecator, ci in calitate de crestin si de mama, care peste ani va fi intrebata de fiica ei, de ce nu a luat atitudine in legatura cu aceste permise de conducere cu cip. Este un motiv intemeiat sa ia cuvantul si sa motiveze si pe altii pentru a iesi in strada si a demonstra pentru drepturile de cetatean; daca este democratie, sa se tina seama de doleantele poporului. Nu spune nicaieri, ca trebuie sa circulam fara permis valabil; s-a inteles gresit de catre unii acest lucru. Nu, ea spune sa se iasa afara, adica lumea sa isi spuna doleanta, iar guvernantii sa tina cont de dorinta poporului, care i-a ales prin vot. Mie personal mi se pare un cuvant de bun simt din partea acestei doamne, care este si judecator. Darul ei de a vorbi in public se datoreaza profesiei ei, iar tonul cald, pe care il foloseste se datoreaza faptului ca este crestina. In general oamenilor le e frica sa iasa pe strada si sa demonstreze din proprie initiativa. Doamna Paduraru indeamna oamenii sa dea dovada de curaj, caci fara curajul acesta il vor pierde si pe Hristos. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Citat:
Și dacă ieșim în stradă crezi că va schimba guvernul legile? Dacă ei sunt vânduți, îi mai putem noi convinge? Last edited by ovidiu b.; 10.01.2013 at 22:52:34. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Si daca stam pasivi in casa e mai eficient? S-a vazut asta iarna, ca nu e inutil ca oamenii sa iasa pe stradda si sa-si ceearra dreptul. In toata lumea e asa; de ce nu ar fi si in Romania. Sunt sigura ca da rezultat ca oamenii sa ceara ceea ce vor sau sa respinga ceea ce nu vor. Pasivitatea este accept tacit. Dar oare nu s-a schimbat Guvernul asta iarna?!? Ai uitat? |
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Citat:
Pasivitatea vine din lipsa de credință, din lipsa rugăciunii, a postului și a vieții liturgice. Aici să ne întărim noi. Căci de aici vin și restul. Nu ai stat să te gândești că poate asta merităm: cipurile. La câte avorturi avem, nu ar trebui să ne facem prea multe socoteli. După cum spunea un părinte cel ce face fapta rea este deja însemnat pe frunte și mână. Citat:
Citat:
Așa, și? Cu ce mă încălzește că lupul și-a schimbat doar blana? Last edited by ovidiu b.; 11.01.2013 at 12:52:16. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
,,A întemeiat alte mănăstiri, între care una la Emaus, și a luat parte activă la lupta împotriva ereziei monofizite, ajungând să-i mobilizeze pe călugării săi într-o adevărată expediție pașnică, pentru a se opune înscăunării unui episcop eretic, trimis la Ierusalim de împăratul Anastasie.În trei rânduri, Sava a intervenit la împărații din Constantinopol în folosul binelui public și al intereselor Bisericii. Sub Anastasie I, zece mii de sihastri s-au ridicat la chemarea lui în ajutorul episcopilor persecutați; cu prilejul unei vizite a împăratului, a înscenat o adevărată reprezentație de mimi pentru a-i arăta prin evidența imaginilor coregrafice condițiile triste ale poporului apăsat de impozitele grele; la vârsta de nouăzeci de ani, a revenit la Constantinopol, a implorat și a obținut de la Iustinian iertare pentru samaritenii care se revoltaseră." Sursa: http://www.arcb.ro/index.php?option=...-ab&Itemid=197 Last edited by antoniap; 11.01.2013 at 13:03:54. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Last edited by antoniap; 11.01.2013 at 15:40:46. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
A demonstra pasnic nu e rau. In privinta carnetului de conducere, am spus clar ca nu sunt de acord sa se circule cu el daca nu e valid. Am spus sau nu?!? Atunci care e problema ta? Daca dna Paduraru a spus oamenilor sa circule cu un carnet, care nu mai e valid - regret, dar eu nu am auzit acest lucru - atunci a facut un indemn gresit si o stie si ea. Dar ceea ce am inteles eu, este ca a indemnat oamenii sa mearga la duhovnic si sa intrebe ce sa faca. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Daca preferati alt ton, mai sunt si alti vorbitori pe aceasta tema. |
|
|
|||
|
|||
|
Da, da, să-i dăm pace. Ce mai contează ce vorbește. Important este cum vorbește.
|
![]() |
| Thread Tools | |
| Moduri de afișare | |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Sanatate | Mosh-Neagu | Postul | 255 | 30.07.2017 14:46:00 |
| o rugaciune pentru sanatate | maria32 | Umanitare | 34 | 09.07.2015 17:05:09 |
| Crestinul ortodox si cardurile de sanatate | dorinastoica14 | Despre Biserica Ortodoxa in general | 134 | 26.11.2012 02:34:06 |
| Religie alternativa | CristanN29 | Despre Biserica Ortodoxa in general | 8 | 25.11.2010 13:05:42 |
| Rugaciune pentru Sanatate | t_a_pirvu | Umanitare | 4 | 15.09.2010 13:58:53 |
|
|