![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Desigur că cititul sau plimbatul prin parc sau pe munte sunt plăcute...dar rugăciunea o poți avea oriunde ești. Dureros că ne luăm după oricine își dă cu părarea. |
|
|||
|
|||
![]()
In ultima perioada mi-am petrecut timpul liber: la calculator (e-mailuri, forum, stiri, informatie accesata datorita e-mailurilor sau topic-urilor), televizor, citesc, vorbesc cu cei apropiati (mai mult pe skype, mai putin la telefon), fac curat, f rar gatesc, foarte rar am iesit in ultimult timp in oras, inclusiv la cumparaturi.
Am calatorit mai mult luna trecuta (familie), luna aceasta lucrez si in weekend...cam putin timp liber. Si am inceput sa socializez mai putin. |
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Ce sa facem in timpul liber? | alexdu | Generalitati | 18 | 31.12.2010 07:29:41 |
timp liber | luminita- | Intrebari utilizatori | 9 | 08.06.2010 18:59:37 |
Unde va petreceti Sfanta Sarbatoare a Pastelui? | diviner | Generalitati | 6 | 22.01.2010 04:50:59 |
Liber la droguri si prostitutie?!? | coralina | Generalitati | 230 | 01.10.2009 15:21:17 |
|