![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Insa daca este adevarat...! Eu iti doresc intelepciunea sa studiezi nu doar argumentele si faptele doar a unei parti ci a ambelor. Asa poti sa ai certitudinea ca ai ales bine!!! Nu te gandesti ca este vorba de tine si de viata ta? De ce ai ironiza pe cineva care iti vrea binele? Nu crezi ca este un paradox? Last edited by Crestin_Simona; 09.01.2013 at 14:24:47. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Cred că ar fi suficient (pentru început) să ne interesăm ce vrea să ne transmită Dumnezeu prin Cuvântul Său. Cu sinceritate, fără prejudecată și cu predispoziția de a-l împlini.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
OK, deci pentru mine nu are nicio relevanță.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Aceste marturii de intoarcere sau convertire la ortodoxie ma fac sa dau slava lui Dumnezeu care s-a milostivit de aceste suflete Si ma intaresc in credinta Eu am citit marturiile calugarului Nicolae Steindhart de la Rohia si m-am minunat de recunostinta lui fata de Domnul care l-a invrednicit sa se boteze ortodox Pentru ca nimic nu se face fara voia Lui . |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Ereziile yoghiste ale Maicii Siluana | mihailt | Biserica Ortodoxa Romana | 54 | 05.03.2014 21:17:15 |
Francmasoneria CONDAMNATĂ de Biserica Romano-Catolică | Decebal | Biserica Romano-Catolica | 1 | 18.08.2012 14:36:50 |
Casatoria intre o ortodoxa si un romano-catolic | oana_dinisoni | Biserica Romano-Catolica | 34 | 21.04.2011 00:18:17 |
Imperiul Romano-Bulgar | sovidiu | Generalitati | 3 | 13.12.2006 15:14:03 |
|