![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Vrei o ultima dovada ? Iata ce a putut sa debiteze acest individ :"Prin circumstantele Nasterii Mantuitorului, Dumnezeu a facut misto de materialismul nostru." http://www.crestinortodox.ro/forum/s...ad.php?t=15893
|
|||
|
|||
![]() Citat:
p.s.: cat despre faza cu „Dumnezeu a facut misto”...comentariile sunt de prisos. Last edited by VladCat; 04.01.2013 at 23:39:35. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Asta e , trebuie sa ne calim , sa ne intarim in fata acestor ispite !
|
||||
|
||||
![]()
"Threaduri ale Bisericii Ortodoxe" ? Cristi, pastilele, nu uita pastilele. Iar ti-e rau, taticule? Mereu vad ca ti se intampla seara, la ore tarzii. Sa fie din cauza ca te rogi prea mult ? Hai, spune doar un "Inger ingerasul meu" si stinge lumina!
|
||||
|
||||
![]()
Josnicia ta , oricum nu are limite , si se transforma usor in ura si mai ales nesimtire !
|
|||
|
|||
![]()
De la o vreme, domnule Dragomir, parcă sunteți altul. Sau poate sunteți același, însă înainte vă camuflați mai bine, în spatele unui limbaj prețios.
Last edited by N.Priceputu; 05.01.2013 at 10:23:25. |
|
||||
|
||||
![]()
Doctore te îndrepți cu pași repezi spre abis. Cel puțin pe acest forum.
Iti face rău înstrăinarea?
|
|||
|
|||
![]()
Nu cred că-i face rău, ci tocmai îl ajută să-și dea arama de pe față.
|
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Suflet Románesc-Suflet Crestinesc | C-tin | Generalitati | 27 | 11.10.2017 16:07:48 |
Icoanele din scoli | alexina | Stiri, actualitati, anunturi | 95 | 03.03.2014 12:36:26 |
Icoanele eretice | glykys | Pictura si Sculptura Bisericeasca | 3 | 24.07.2013 22:25:47 |
Prezenta catolicilor pe Forum | PadreCory | Biserica Romano-Catolica | 71 | 29.04.2008 17:24:37 |
|