Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Subiect închis

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 01.01.2013, 23:25:43
stefan florin's Avatar
stefan florin stefan florin is offline
Senior Member

Data înregistrării: 09.02.2011
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Ivanacristescu Vezi mesajul
O parte dintre forumisti stiu cum se traia pe vremea "impuscatului",ca sa ma refer doar la acea etapa,insa,TOTI FORUMISTII ,stiu,cum se traieste "in zilele noastre"...adica in contemporaneitatea aceasta,din care nu se mai vede,nicicum,luminita de la capatul Tunelului. Traim un prezent continuu(de peste douaj'de ani) al nesimtirii celor ce ne guverneaza.E bine de stiut ,ca nimeni nu da din coate ca sa ajunga in Guvern,pentru ca sa ne fie noua,"prostimii"...cald (zic!)! Dati-mi chiar si un singur exemplu ,de stare de bine ,a populatiei Romaniei noastre,de dupa '89,in afar' de nomenclaturisti si ..fripturisti,si ,ma inclin! Sintem intr-o stare de Moarte ...latenta!Si numai speranta ca va veni o vreme cind ne va fi ,si noua ("prostimii") bine ,ne mai ajuta sa mai triam inca o zi,si inca o zi...Dar traim aceleasi senzatii ca cele de pina in '89:FFF(foame,frig,frica)! Foame ,pentru ca ,desi avem marfa in magazine,pe rafturi,dar..din pacate ,in magazin ne comportam ca-n Biserica,adica ,mergem ,privim,si ...NE INCHINAM(vazind zerourile preturilor).Frig,pentru ca oricit de mare ar fi pretul intretinerii,caloriferul e..ca soacra-mea -RECE!-.Frica,pentru ca daca iti permiti sa spui adevarul,crezindu-te LIBER,risti sa nu mai fii mai sigur pe trotuar decit pe ..carosabil.
Pina-n '89 eram o tara de ..Militieni,acum ,in 2012 ,sintem o tara de...vai pribegia noastra,ca s-a prelungit!!S-au diversificat Fortele de..ORDINE! De nimic nu se tem PORCII care ne guverneaza,pentru ca..au protectie.Si totul platit cu sudoarea fruntii "prostimii"! ...
mare dreptate ai doamna...Mare dreaptate...din pacate
Vechi 02.01.2013, 01:36:57
Florinvs Florinvs is offline
Senior Member

Data înregistrării: 06.12.2012
Locație: Husi, judetul Vaslui
Implicit Despre regimul comunist din Romania

Pai sa-i numim pe cativa din cei care fie prin legi tampite, fie prin furt organizat, au distrus economia romaneasca dupa 1990: Petre Roman, Victor Ciorbea, Emil Boc (probabil cei mai incompetenti primi-ministri din istoria recenta), Adrian Nastase, Ovidiu Musetescu, Sorin Dimitriu, Ioan Avram Muresan, Radu Sarbu, Traian Basescu, Calin Marinescu, Sorin Pantis, Mihai Necolaiciuc, Miron Mitrea, Radu Berceanu, Elena Udrea si multi altii!

Ce buna ar fi fost acuma aceea "lege a ilicitului"! Daca toti cei care au avut functii de conducere la stat ar fi intrebati sa-si justifice averea (inclusiv banii din diferite conturi din "paradisuri fiscale"!) iar banii sau alte valori (inclusiv cele trecute pe numele rudelor !) care n-ar putea fi justificate prin mijloace licite s-ar confisca imediat, cred ca s-ar acoperi deficitul bugetar!
Vechi 22.12.2013, 17:51:29
Tomita Tomita is offline
Senior Member

Data înregistrării: 21.04.2012
Locație: Bucuresti
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Florinvs Vezi mesajul
Pai sa-i numim pe cativa din cei care fie prin legi tampite, fie prin furt organizat, au distrus economia romaneasca dupa 1990: Petre Roman, Victor Ciorbea, Emil Boc (probabil cei mai incompetenti primi-ministri din istoria recenta), Adrian Nastase, Ovidiu Musetescu, Sorin Dimitriu, Ioan Avram Muresan, Radu Sarbu, Traian Basescu, Calin Marinescu, Sorin Pantis, Mihai Necolaiciuc, Miron Mitrea, Radu Berceanu, Elena Udrea si multi altii!
Eu nu consider pe Emil Boc incompetent...poate nu am o imagine obiectiva a realitatii economice macro...dar din punctul meu de vedere...la serviciu am facut mai putine pacate in perioada respectiva...
criteriile de evaluare difera...nu spun ca prefer aceeasi conducere, cred ca mai bine este o alternanta si o completare....
Nu e frumos oricum sa critici...propune ceva constructiv.
Vechi 02.01.2013, 10:51:38
guardian knight's Avatar
guardian knight guardian knight is offline
Senior Member

Data înregistrării: 10.02.2011
Locație: Cluj-Napoca
Implicit

Citat:
În prealabil postat de stefan florin Vezi mesajul
mare dreptate ai doamna...Mare dreaptate...din pacate
probabil doamna uita sa nu ai sare in ochi, multimea de mercedesuri opeluri,toyote aciuate cu zecile de mii pe marginea ulitelor dintre bocuri,de nu mai ai loc sa mergi, si ...culmea, toate noi !!!

uita iar, si nu pre vede,cifra romanilor care de craciun,paste sau an nou,sau vacanta de vara isi fac concedii in austria in elvetia,egipt,turcia,bulgaria .

nici cientii mallurilor nu sunt de neglijat, cand,desigur nu se vad cu caucioarele pline ochi, ba la unii nici nu le ajunge unul, avand...doua !!!

nu inteleg ce atata vaicareala, fie ca vrem sa vedem fie ca nu, exista si unii romani care nu s-ar putea zice ca o duc tocmai foarte rau !!!
Vechi 02.01.2013, 11:27:59
stefan florin's Avatar
stefan florin stefan florin is offline
Senior Member

Data înregistrării: 09.02.2011
Implicit

Citat:
În prealabil postat de guardian knight Vezi mesajul
probabil doamna uita sa nu ai sare in ochi, multimea de mercedesuri opeluri,toyote aciuate cu zecile de mii pe marginea ulitelor dintre bocuri,de nu mai ai loc sa mergi, si ...culmea, toate noi !!!

uita iar, si nu pre vede,cifra romanilor care de craciun,paste sau an nou,sau vacanta de vara isi fac concedii in austria in elvetia,egipt,turcia,bulgaria .

nici cientii mallurilor nu sunt de neglijat, cand,desigur nu se vad cu caucioarele pline ochi, ba la unii nici nu le ajunge unul, avand...doua !!!

nu inteleg ce atata vaicareala, fie ca vrem sa vedem fie ca nu, exista si unii romani care nu s-ar putea zice ca o duc tocmai foarte rau !!!
si pe vremea aia erau unii romani care nu o duceau tocmai foarte rau
Vechi 02.01.2013, 14:29:45
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Implicit

Citat:
Si cati alti zeci sau sute fac foamea pentru ca unul din asta sa o duca bine?

Last edited by AlinB; 02.01.2013 at 14:32:50.
Vechi 04.01.2013, 21:09:33
guardian knight's Avatar
guardian knight guardian knight is offline
Senior Member

Data înregistrării: 10.02.2011
Locație: Cluj-Napoca
Implicit

Citat:
În prealabil postat de AlinB Vezi mesajul
Si cati alti zeci sau sute fac foamea pentru ca unul din asta sa o duca bine?
La unu de ala ce face foamea ai dau un pamant la marginea orasului, ai dau si seminte !!!

Numa'sa vrea sa puna mana pa plug !!!

Lucru de care...ma cam indoiesc ca va fi foarte incantat !!!

Ha,ha,ha !!!

Morala : foamea se bazeaza masiv pa...lene !!!
Vechi 04.01.2013, 23:32:36
Miha-anca
Guest

Implicit

Citat:
La unu de ala ce face foamea ai dau un pamant la marginea orasului, ai dau si seminte !!!

Ha,ha,ha !!!

Lenea este unul dintre elementele care cauzeaza foamea, dar nu este singurul, caci daca ar fi singurul, ar fi prea simplu de rezolvat. Pana la a invoca lenea, oamenii trebuie motivati si pregatiti prin cursuri de specialitate. Gradinaritul este o meserie si ca orice meserie are nevoie de o pregatire profesionala, chiar daca se face doar pentru nevoi proprii. Am dat doar un exemplu.
Un alt element este varsta tot mai inaintata a celor care traiesc la tara. Vine vremea in viata omului, cand te parasesc puterile, incet, incet, si nu mai poti face fata din punct de vedere fizic.
Vechi 05.01.2013, 00:54:04
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Implicit

Citat:

Ha,ha,ha !!!

Ai si plug?
Ai si boi pentru plug?
Ai si ce sa-i dai de mancare pana la prima recolta?
Dar de scolarizat cum se face agricultura, il poti scolariza (adica tu in primul rand, ai habar?).

Dar tu la viata ta, ai pus mana macar pe o sapa cat sa-ti faci o idee ce inseana de fapt agricultura de subzistenta si inca "manuala"?

Last edited by AlinB; 05.01.2013 at 00:56:50.
Vechi 05.01.2013, 17:55:08
dorinastoica14
Guest

Implicit

http://www.youtube.com/watch?v=HnQqccjtm1I
Anii tinereții noastre.
Dacă urmăriți întreg filmul opriți-vă puțin asupra mulțimilor de tineri și vedeți semul pe care îl fac cu degetele.

Last edited by dorinastoica14; 05.01.2013 at 20:22:50.
Subiect închis

Thread Tools
Moduri de afișare

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Familia in regimul comunist florinbrasov0 Generalitati 40 12.09.2016 00:24:09
Fiara bolșevică, Holocaustul roșu, Genocidul comunist doctor_faustus Generalitati 28 12.02.2013 10:39:16
Imi cer iertare ca am laudat fostul regim ateisto-comunist mihailt Generalitati 44 29.09.2010 16:33:34
Profetii despre romania IonelS Intamplari adevarate 74 22.09.2010 14:46:09
Materiale despre Romania coralina Generalitati 15 12.10.2009 10:23:01