![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Citat:
Citat:
Cred, Doamne, ajuta necredintei mele! Last edited by lore86; 30.12.2012 at 13:21:18. |
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Va doresc multa sanatate si un an nou cu bucurii !
Biserica este dragoste, așteptare și bucurie. (Părintele Alexander Schmemann) Last edited by cristiboss56; 30.12.2012 at 13:41:49. |
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Frate Cristian, sa ne rugam ptr pace. Ca aia ne lipseste. Iertare tuturor ptr off topic.
|
||||
|
||||
|
Citat:
"In cadrul unui experiment sociologic, unei grupe de 50 de oameni in care erau in mod egal femei si barbatii s-a dat un text si insarcinarea sa aseze in cadrul acelui text o virgula. Textul era: "Daca barbatul ar sti realmente valoarea pe care o are femeia ar merge in patru labe." Toate femeile au pus virgula dupa "femeia". Toti barbatii au pus virgula dupa "are"."
|
||||
|
||||
|
@Cristian
și eu care m-am temut că te vei supăra, cand ți-am zis, de ziua ta, că te-ai făcut băiat mare :) |
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Un an nou cu bucurii !
|
||||
|
||||
|
două prietene se întâlnesc.
- auzi fato, am auzit că te-ai dus la teatru cu amanți. ce a fost acolo? - a fost ... tragicomedie. - cum asa? - păi a aparut și soțul meu ... și el tot cu amanta. |
|
|
||||
|
||||
|
doi ardeleni se chinuiau să taie o bombă cu bomfaierul.
vine al treilea: - băi fraierilor, dacă explodează? - apăi nu-i băi. mai avem una. |
|
|
|||
|
|||
|
-sunt de acord cu tine
|
|
|
||||
|
||||
|
- Dle doctor sotul meu vorbeste in somn.
- Imi pare rau dar nu exista vreun medicament care sa il faca sa taca. - Dar eu nu vreau sa taca, vreau sa vorbeasca mai clar!