![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
Dar este o problema! Ce faci atunci cand crezi ca sunt adunate doua cifre de 1 si nu ai ca rezultat cifra 2? Daca esti rational, tragi concluzia ca mai ai ceva inainte de egal! Exact problema asta mi-am pus-o atunci cand trebuia sa ma angajez, mergeam la tot felul de cursuri si concursuri si imi dadeam CNP-ul in stanga si in dreapta! De ce se recurge la chip biometric? Deoarece este mai sigur decat buletinul traditional! Iti dai seama imediat daca un buletin (si orice alt act) nu apartine titularului daca are mai multe date biometrice. Argumentul ca este "copiabil" nu sta in picioare... si buletinul este copiabil. Last edited by UNNOOM; 18.12.2012 at 03:35:14. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Deci tie iti e mai frica de prietena ta, ca te-ar putea surprinde ca dai like-uri altor fete, decat de un cip, cu tehnica inteligenta, care te-ar putea aduce in pericole mult mai mari? Noi vorbim aici de 1+1, asa cum am invatat in clasa 1., nu despre functii. De hackeri ai auzit? |
|
|||
|
|||
![]()
Dar tu de hackeri ai auzit?
Atunci cum iti permiti sa ai calculator si mai mult, sa intri cu el pe Internet?
|
|||
|
|||
![]()
Am auzit de hackeri; dar esti off-topic.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Vad ca nu ai gustat gluma cu like-urile... :P! Cand cineva ma intrebat de ce nu am cont de facebook, i-am raspuns ca nu-mi petrec timpul pe siteuri matrimoniale! Singurul pericol al inteligentei artificiale ar fi sa te invete sa nu-ti mai folosesti capul! Din cate am inteles, in Anglia sunt interzise calculatoarele pana in clasa a 5-a (cele mici de tipul celor folosite in magazinele de la sate). Citat:
Nu! Ce sunt aia? :)) |
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Cardul De Sanatate Cu CIP RFID 666 Devine Obligatoriu De La 1 Ianuarie 2013 | myself00 | Generalitati | 1 | 03.01.2013 21:37:21 |
Vizita papala in 2013 ? | Mihnea Dragomir | Biserica Romano-Catolica | 92 | 13.09.2012 21:04:03 |
Dictatura Biometrica atinge Onestiul | aristide | Stiri, actualitati, anunturi | 7 | 19.08.2009 21:18:43 |
Se schimba cartile de identitate | Capy | Generalitati | 21 | 06.05.2008 18:59:20 |
Scurt pasaj dntr o carte noua | scristim | Intamplari adevarate | 8 | 24.03.2007 00:06:13 |
|