Citat:
În prealabil postat de Raoul
Nu venerez PDL-ul, dar il iubesc de mii de ori mai mult decat PSD-ul. Si NU am votat cu ARD! Evident, nici cu PSD!
Pai si eu SUFAR IN MOD DIRECT ca pentru reintregirea salariilor USL-ul a taiat bani din alta parte. Drept urmare nu s-au mai facut drumuri, imi rup zi de zi masina si ajung sa schimb piese mult mai des, euro a crescut - deci paltesc facturi mai mari), banii de la magistrala 5 de metrou s-au taiat in mare parte - deci sufera zeci si sute de mii de oameni, etc. etc. Asadar mai bine sa sufere pensionarii si bugetarii decat sa sufere toata tara din cauza lor!!! Pensionarii sa fie fericiti ca au si pensia aia, eu nu o sa mai am aceast privilegiu. Iar bugetarii... daca nu le convine atunci sa treaca in mediul privat. CINE ii opreste??
Daca esti bugetara, muta-te la privati. Inca o data: cine te opreste??
|
Ma bucur ca sunteti sincer. Iubiti PDL-ul si sunteti satisfacut ca s-a lovit in pensionari si bugetari. Ca majoritatea romanilor sunteti fericit cand altii o duc rau, va bucurati de raul altora si doriti cu infrigurare moartea caprei vecinului. Pai sa moara atunci toti daca va incurca ca sa puteti d-voastra bine mersi sa circulati cu masina, sa fie bani de drumuri si restul sa moara de foame! sunt sigura ca ati votat cu ARD, e imposibil sa nu o fi facut.
Sa stiti ca se poate foarte bine circula cu bicicleta, pe jos sau cu tramvaiul, masina e un lux si un moft, eu nu as avea pretentia sa merg eu cu masina dar restul sa nu aiba bani de traiul zilnic. Sunteti un pedelist tipic, spalat pe creier de propaganda basista, care doreste raul altora pentru ca el sa o duca bine, nu mai am cuvinte.
Tara nu sufera din cauza pensionarilor si bugetarilor, ci din cauza mafiotilor de la putere, bogatilor, ca au furat tot si nu mai sunt bani pentru saraci si din cauza unora ca d-voastra care ii sustin pentru ca nu au omenie in ei!