Citat:
În prealabil postat de Yasmina
Daca nu citeam din intamplare topicul "grupul de rugaciune"nu-mi improspatam memoria cu cazul acestei familii.Se vede treaba ca nu am mai intrat de multisor pe forum,fiind ocupata cu problemele mele restante in diverse domenii...
In fine,ideea propusa de Ekaterina nu-i nici rea,nici rusinoasa ci chiar sanatoasa!
Stiti cati membri are acest forum?39.951,dintre care 392 activi in ultima vreme...Numai cu acesti 392 de membri s-ar strange 3,920 lei care ar acoperi foarte frumusel costurile de pansamente si de creme pe o luna...
Cu precizarea,ca ar fi de dorit sa se cotizeze luna de luna aceasta modica,infima suma de 10 lei!
A trimite 1 data 10 lei nu prea inseamna mare lucru,oricat ai incerca sa-ti minti constiinta;insa a trimite lunar ca si cand ai onora un contract,asta intr-adevar ar face diferenta!
(Bineinteles ca vor fi unii care pe ascuns vor trimite mai mult si atunci suma va deveni chiar promitatoare pt viitorul si sperantele acestei nefericite familii.)
|
Citat:
În prealabil postat de Yasmina
Inevitabil,mi-am adus aminte si de acest caz,care este foarte impresionant.
Ar fi foarte frumos daca am trimite cate o mica atentie baneasca acestei familii care nu mai pridideste cu cheltuielile pe medicamente si haine speciale.
Sa-i bucuram si pe ei putin de Craciun cu atentia noastra,sa vada ca nu sunt singuri cu necazurile.
|
Ma bucur Yasmina ca ai readus in lumina acest caz. Ai descris foarte bine mai sus ceea ce am vrut sa spun. Este greu pana ne mobilizam, ai mare dreptate ca omul pe ascuns va trimite mai mult, pe asta am mizat si eu, dar daca nu poate mai mult, macar putin cu un gand bun si o ruga catre Dumnezeu pentru aceasta fetita greu incercata. Sper sa ne organizam intr-un fel (nu mai vin cu propuneri) si sa trimitem in numar cat mai mare, macar acum de sarbatori.