![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Din punctul meu de vedere nu exista autoritate. Daca Hristos spune "cautati adevarul si el va va face liberi", eu il cred. E adevarat. Am multe indoieli legate de unele invataturi crestine care n-au nicio treaba cu libertatea pe care o promite Iisus. Legat de viata si lupta cu ispitele, nu mai bine nai face tu presupuneri? Uite, daca vrei un sfat pentru ispitele astea de judecare a celorlalti oameni, iti recomand cu caldura cartea Cuviosul Paisie Aghioritul - Nevointa duhovniceasca. |
|
|
||||
|
||||
|
Și ce fel de libertate crezi tu că promite Mântuitorul?
|
|||
|
|||
|
:) Suntem fiecare liberi sa ne-o definim cum credem. Altfel, riscam sa fim manipulati :)
|
|
|
||||
|
||||
|
Caută tu Adevărul cu adevărat și nu vei fi manipulat.
|
||||
|
||||
|
Citat:
Citat:
2. O data ce-l gasesti, te va face liber. Atat timp cat bajbaii dupa el, inca esti prizonier. Citat:
Citat:
"Căci din cuvintele tale vei fi găsit drept, și din cuvintele tale vei fi osândit.” (Mat. 12:36-37) |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Ca sa stai tu linistit, eu mi-am gasit raspunsurile la majoritatea intrebarilor si nu am indoieli legate de ele. Dar nu ma bat cu pumnul in piept pe aici ca si tine spre exemplu, pentru ca nu ma intereseaza sa manipulez pe nimeni. Inca o data iti recomand sa nu mai tratezi de sus pe oamenii care vad lucrurile diferit de tine. |
![]() |
| Thread Tools | |
| Moduri de afișare | |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Cine-i drept inaintea lui Dumnezeu ? | bodale | Intrebari utilizatori | 2 | 09.03.2012 15:08:14 |
| Unde este iubire, acolo este Dumnezeu | NECTARIE | Generalitati | 14 | 26.01.2011 12:00:06 |
| Unde este iubire, acolo este Dumnezeu | NECTARIE | Generalitati | 1 | 07.01.2011 16:27:11 |
| Drept la impartasanie! | Lucian_craciunescu | Impartasania (Taina Euharistiei) | 10 | 11.05.2010 12:10:18 |
| Dumnezeu exista,este Viu si este cu noi! | ortodox4life | Generalitati | 5 | 15.10.2008 19:44:55 |
|
|