![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
Mda! Cu alte cuvinte "Multumesc, Doamne, ca m-ai facut mai inteligent decat Tine!"
Ce vrei sa administrezi? Ce stii sa administrezi? Aici nu e vorba de o perspectiva deja cunoscuta, ci de... voia lui Dumnezeu. Pe care n-o cunoastem. Noe era singurul care cunostea voia lui Dumnezeu, dar nu-l lua nimeni in seama. Acum sunt doar "zvonuri", nicidecum pareri care sa ne puna realmente pe ganduri intr-o singura directie. De fapt, singura directie, dupa parerea mea, ar fi aceea de a ne lasa in voia lui Dumnezeu. Citat:
A NU se urmari serialele... fiindca ne trimit intr-o directie total gresita, ca si cum, am putea fi proprii nostri stapani! Citat:
Dincolo de acest "Las-o mai moale", care iti pune clar sub semnul indoielii "n-am nimic cu tine", as prefera de o mie de ori sa ai ceva cu mine, decat sa fii arogant in firea ta! Eu nu contez, nu pun la suflet si nu imi pasa daca tu ai sau nu ceva cu mine. Abordarea "dura", ca si cum... "stii tu", iar ce stiu sau nu stiu altii, e un semn evident de inferioritate fata de tine, e tocmai o dovada a lipsei de intelepciune.
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ Iubirea de vrajmasi, nu e un sfat, este o porunca! (Parintele Arsenie Papacioc) Last edited by Mosh-Neagu; 15.11.2012 at 12:55:41. |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Salvati Copenhaga! | andreicozia | Generalitati | 7 | 03.01.2010 04:45:16 |
salvati o viata | andreicosminus | Umanitare | 0 | 30.12.2009 17:57:32 |
SOS!Salvati viata unui copil nou-nascut! | heaven | Umanitare | 8 | 10.09.2009 21:13:19 |
Salvati Iconostasul de la Cotroceni | simona76 | Stiri, actualitati, anunturi | 1 | 26.03.2009 09:56:37 |
salvati un suflet | bm | Generalitati | 18 | 02.09.2007 15:10:53 |
|