![]() |
![]() |
|
|
|
|||||||
| Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Multumesc pentru intelegere. Nu am nimic impotriva feciorilor/fecioarelor. Cinste lor ca s-au pastrat. Au tot respectul meu. Dar nu mi se pare chiar o chestiune cu care sa te lauzi pe un forum sau la o zi de nastere sau la serviciu, sau la Biserica. E o treaba foarte intima, pe care o impartasesti unei persoane apropiate, nu trebuie sa o vanturi la toate colturile.
|
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Sau era o metafora? Despre ce anume vorbesti?
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim. |
|
|
|||
|
|||
|
Cititi, va rog, pe pagina a doua discutia, pentru a prinde firul.
|
|
|
|||
|
|||
|
Ai chef sa risti sa o impartasesti unei persoane apropiate (mai ales daca nu esti virgina)? :))
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Si legat de topicul principal, cred ca orice fata sau baiat isi va gasi perechea cand se asteapta mai putin. Dumnezeu are grija de toti si de toate! |
![]() |
| Thread Tools | |
| Moduri de afișare | |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Lamuriri despre teologie si stiinta | VladCat | Teologie si Stiinta | 12 | 11.04.2011 01:24:14 |
| Ce va manifestati frustrarile? | Melissa | Generalitati | 9 | 06.02.2011 00:26:40 |
| Udatul fetelor in a doua zi de Pasti | patinina34 | Generalitati | 8 | 25.04.2009 14:57:51 |
| Cateva lamuriri | achimovjan | Impartasania (Taina Euharistiei) | 6 | 18.07.2008 14:04:35 |
| lamuriri | maslinul | Rugaciuni | 0 | 30.07.2007 00:29:17 |
|
|