Citat:
În prealabil postat de Petru37
Nu am avut intentia sa par nici superior nici altceva.(nici nu stiu de unde ideea...)
M-as fi bucurat doar sa vad macar aici ceva diferit decat vezi pe alte forumuri, de asta am si anuntat ca ma retrag din discutie, nu din superioritate ci ca sa evit polemica atat de usor de gasit pe celelate forumuri.
Consider ca atunci cand sunt diferente de opinie atat de evidente mai bine ma opresc din discutie decat sa continui.
Cand sunt convins foarte tare de ceva (cazul de fata cu impotrivirea la haloween se potriveste perfect) imi este greu sa fiu de acord cu parerile contra (venite din partea fratilor crestini) sau cu parerile care iau un pic in bascalie ce am incercat (de buna credinta) sa transmit.Dar stiu ca si asta e doar o slabiciune pe care incerc cu ajutorul lui Dumnezeu sa o vindec.
In naivitatea mea (de asta pot fi acuzat clar) am crezut ca toti gandim la fel, ca ne dorim aceleasi lucruri, avand in vedere ca toti suntem crestini ortodocsi.
Iar subiectul haloween pare sa fie foarte usor de transat pentru un crestin ortodox (ba chiar si de un laic, dar din cu totul alte puncte de vedere)
Nu m-am asteptat ca pe un forum ca acesta sa gasesc sustinatori ai halowenului si poate m-am aprins un pic.
Imi cer din nou iertare.
|
-sunt de acord cu tine 100% ,ai dreptate asa ar trebui sa stea lucrurile crestinii trebuie sa aiba aceleasi idei inspre bine ,normal
-nu trebuie sa te retragi din discutie pt ca ai intr-adevar dreptate,ei ceilalti ar trebuie sa mai taca din gura pt ca halloweenul este o "sarbatoare" satanica
-se chinuie anumiti preoti sa interzica in scoli aceasta "sarbatoare si "crestinii" de pe acest forum (unii) o sustin sau sunt indiferenti sau...
-adevarul despre satanicul Halloween:
http://www.youtube.com/watch?v=0io--OOlD9o
uitativa la aceasta emisiune si cred ca o sa recunoasteti si voi daca sunteti crestini ca halloweenul e o sarbatoare satanica
-
"Cea mai bună dovadă că este vorba de un eveniment ocult, abject și inspirat de forțele întunericului este acela că însuși „părintele“ modern al „bisericii lui Satan“, tenebrosul și terifiantul Anton Szandor LaVey, obișnuia să spună că Halloween este una dintre cele mai mari sărbători în calendarul satanic, alături de „Noaptea Walpurgică“ sau Sabatul vrăjitoarelor, de pe 1 mai."