![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Si in orice discutie ai senzatia ca ei stiu tot si tu esti undeva mic, mic. 2. Cred ca ori nu inteleg eu la ce te referi, ori tu nu ai inteles la ce ma refeream eu. Mai degraba partea a doua. Eu vorbeam despre subforumurile dedicate altor confesiuni sau religii (catolica, musulmana, iudaica). Tu vorbesti despre subforumurile de interes general (despre vrajitorie, eutanasie, sarbatori, etc.). Marturisesc ca m-ai zapacit. Poate n-am inteles eu bine pentru cine/ce s-au deschis acele subforumuri (catolic, musulman, etc.) S-o luam de la capat ca sa ne lamurim: Acesta este un forum care se numeste "crestin-ortodox". In mod normal ar trebuie sa nu se permita decat ortodocsilor sa intre pe el. Unii chiar asa au inteles si mereu cer sa fie inchise portile si sa fie alungati/opriti cei de alte confesiuni/religii si ateii. Altii (si eu printre ei) au inteles ca este un forum dedicat ortodocsilor, dar este deschis pentru toti care vin sa cunoasca ortodoxia. La fel, in acele subforumuri speciale pot si ortodocsii sa cunoasca alte confesiuni/religii. Deci este dorita comunicarea, deschiderea, sau nu? Altii spun sa se duca cei de alte confesiuni/religii si sa scrie numai in subforumurile facute pentru ei si sa nu se mai amestece in discutiile ortodocsilor. Dar eu spuneam ca se intampla mult si invers, adica se duc ortodocsii si se baga in discutiile catolicilor, sau protestantilor, etc. si chiar ii ataca si acolo. Oare asta este corect? Deci, va rog sa lamurim mai intai de toate ce fel de forum este acesta si cui este dedicat si pentru ce sunt acele subforumuri pe confesiuni/religii.
A fi crestin = smerenie + iubire de aproape Last edited by sophia; 25.10.2012 at 20:19:22. |
|