Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 23.10.2012, 12:47:41
DragosP's Avatar
DragosP DragosP is offline
Senior Member

Data înregistrării: 23.03.2011
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Eugen7 Vezi mesajul
Personal l-am iertat pe userul Cristiboss pentru iesirile dansului inadecvate la adresa mea si nicidecum nu consider ca Ioan Cezar e vreun "sfintisor" "nedreptatit".
Se vede. Din felul cum ți-ai aranjat semnătura, mai ales după ce ai protestat împotriva semnăturii lui.

Reply With Quote
Vechi 23.10.2012, 12:49:44
Eugen7's Avatar
Eugen7 Eugen7 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 14.06.2010
Implicit

Citat:
În prealabil postat de ovidiu b. Vezi mesajul
Albina ia din floare numai ce e bun (probabil polenul).
Cu singuranta polenul... caci acesta este bun pentru ea.
Noi oamenii culegem de la flori alte bunatati: frumusetea estetica, mirosul, delicatetea... iar de la albine culegem pretiosul rod al muncii lor: mierea. (Apropo, nu stiu cat de "incantate" sunt albinele de acest lucru).

Doamne ajuta.
Pr. Arsenie Boca: "In mintea stramba si lucrul drept se stramba"; "Sa-ti feresti capul de frig si de prostie!"; "Mustrarea invinge, dar nu convinge"; "Bobul lui de grau se preschimba in taciune, iar el se crede grau nedreptatit";
Reply With Quote
Vechi 23.10.2012, 12:52:06
ovidiu b.
Guest

Implicit

Citat:
P.S. Va rog sa remarcati ce "maretie" am dat propriei semnaturi. Cu siguranta acum este mai "mare" in ochii vostri.
...Pe bune, o telenovelă bine cotată, ar fi un nimic pe lângă "babilonul" de aici. Să nu te superi, doar mă distram puțin, îndemnul lui Theodor_de_Mopsuestia de ne destinde un pic, pe mine m-a "atins".
Reply With Quote
Vechi 23.10.2012, 12:53:51
ovidiu b.
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de DragosP Vezi mesajul
Se vede. Din felul cum ți-ai aranjat semnătura, mai ales după ce ai protestat împotriva semnăturii lui.
........Iertare, a fost doar un moment de destindere și nimic mai mult.
Reply With Quote
Vechi 23.10.2012, 12:54:28
Eugen7's Avatar
Eugen7 Eugen7 is offline
Senior Member

Implicit

Citat:
Protestez importriva a orice consider inadecvat, indiferent de user.

P.S. In atasemnt este semnatura userului Cristiboss pe care o consider inadecvata in principal inturcat ocupa mult spatiu virtual.
Attached Images
File Type: jpg Semnatura.jpg (15,3 KB, 16 views)
Pr. Arsenie Boca: "In mintea stramba si lucrul drept se stramba"; "Sa-ti feresti capul de frig si de prostie!"; "Mustrarea invinge, dar nu convinge"; "Bobul lui de grau se preschimba in taciune, iar el se crede grau nedreptatit";
Reply With Quote
Vechi 23.10.2012, 12:56:47
DragosP's Avatar
DragosP DragosP is offline
Senior Member

Data înregistrării: 23.03.2011
Implicit

Citat:
Protestez importriva a orice consider inadecvat, indiferent de user.
Atitudine de creștin evlavios și mai ales, inteligent, nu?
Reply With Quote
Vechi 23.10.2012, 13:00:11
Eugen7's Avatar
Eugen7 Eugen7 is offline
Senior Member

Implicit

Citat:
...Pe bune, o telenovelă bine cotată, ar fi un nimic pe lângă "babilonul" de aici. Să nu te superi, doar mă distram puțin, îndemnul lui Theodor_de_Mopsuestia de ne destinde un pic, pe mine m-a "atins".
" cine se mai supara ii taiem nasul" ca in povestea lu' Ion Creanga.

Am precizat anterior si repet: nu ma ating remaricile de pe forum, nici pozitive nici negative, intucat ma raportez la constiinta.

Doresc sa facem putina oridine. Daca nu noi cine?
Doresc sa respectam reguli minime de polemica (precum cele utilizate de universitatea Oxford), pentru ca discutiile sa fie benefice.
Reply With Quote
Vechi 23.10.2012, 13:03:11
Eugen7's Avatar
Eugen7 Eugen7 is offline
Senior Member

Implicit

Citat:
Atitudine de creștin evlavios și mai ales, inteligent, nu?
"Cearta, mustra, indeamna"...

Crestinul este un luptator... cu patimile, pacatele, duhurile necurate.

"Dumnezeu este Dumnezeul oranduielii nu al dezordinei...", de acea pe "unii i-a pus in Biserica intai Apostoli, al doilea invatatori, al treilea prooroci..."
Reply With Quote
Vechi 23.10.2012, 13:05:14
Theodor_de_Mopsuestia
Guest

Implicit din idealul meu uman, Sarton Bander:

"...asa ca se dezvoltau atasamente emotionale perverse, si libertatea disparea". Iar acum, ca un corolar, din Sf. Scriptura, citat aproximativ: "..caci fiecare este robul lucrului de care se lasa stapanit". Ia sa facem fiecare o acolada mentala la aceste doua afirmatii, si sa vedem daca nu subscriem la ele. Ca la gradinita, pas cu pas, incetisor, in lumea demersurilor mentale, care lume vad ca este absolut proaspata si virgina, pentru multi dintre noi, care suntem cica adulti, dupa data din buletin. Caci forumul este infantil taaare, de o saptamana incoace.
Reply With Quote
Vechi 23.10.2012, 13:09:26
Eugen7's Avatar
Eugen7 Eugen7 is offline
Senior Member

Implicit

Citat:
........Iertare, a fost doar un moment de destindere și nimic mai mult.
Frate Ovidiu, multi se ascund in spatele cuvantului iertare... haide ca nu suntem de portelan sa ne zagrie si sa ne sparga orice atingere

Ne destindem, ne incordam dar trebuie sa facem ceva pentru ca pe viitor sa nu mai apara situatii tensionate... sa nu mai apara schimburi de replici "murdare", "meschine" in care polemicile se transforma in cearta veritabila in care se folosesc injurii, calomnii... ajugem de rasul dracilor si al crestinilor de alta confesiune.
In loc sa fim "lumina lumii" si "sarea pamantului" ajungem rusinea forumului... de rasul lumii... spre deliciul dracilor si al ateilor.

Da consider ca asemnea situatii nu trebuie sa se mai repete. De aceea consider imperios necesara respectarea unor reguli de polemica precum cele utilizate de universitatea Oxford.
Reply With Quote
Răspunde

Thread Tools
Moduri de afișare

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Oare de ce masonii sunt dusmani? andreicozia Biserica Ortodoxa in relatia cu alte confesiuni 259 26.12.2015 23:46:26
Iubire de dusmani... pana unde? crestinOrtodoxa Intrebari utilizatori 8 06.01.2011 21:52:55
Despre dusmanie si dusmani( despre ura) cristiboss56 Generalitati 41 25.12.2006 00:55:18