Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 19.10.2012, 11:33:49
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Miha-anca Vezi mesajul
Dumnezeu, cand a facut omul, a facut si plantele medicinale, in asa fel, incat sa nu existe boala fara o planta, care sa o vindece.
Sa zicem ca ar fi asa, atat timp cat omul nu stie care e planta care sa vindece cancerul de exemplu, tot inutil este.

Insa este o aiureala ..e ca si cand ai spune ca Dumnezeu l-a facut pe om bolnav si i-a facut si plantele care sa-l vindece.
Sau sa-ti amintesc ca in Creatia originara boala nu era inclusa?

Citat:
Nu inteleg de ce nu spui, ca iti petreci destul de mult timp in Romania, caci sufletul de roman tanjeste dupa pamantul romanesc, indiferent cat este de realizat dincolo.
Poetic, dar nerealist.

Nu tanjeste nimeni dupa "pamant".
Daca ai rude, prieteni cu care exista o legatura, daca ai nevoie de o biserica ortodoxa si acolo nu o gasesti, atunci da, exista ceva dupa care sa oarecum "tanjesti" (depinde de taria legaturilor sufletesti).

Citat:
Sunt de acord, ca este imposibil sa supravietuiesti cu pensii de 400-500 lei; chiar ma intreb cum de reusesc unii batrani. Dar aceasta saracie isi are rolul ei: oamenii pot fi "cumparati" f usor: pentru 50 lei sau 100 lei omul isi da votul, vine la demostratii, etc. Cred ca e in interesul clasei politice, ca veniturile populatiei sa fie cat mai mici, ca sa poata fi manipulati cu usurinta.
Am vazut la intalnirea USL de pe Stadion, cum oamenii au fost dispusi sa vanda biletul de intrare, pentru a-si cumpara mancare. N-o sa-mi spuneti ca s-au dus acolo din convingere.
Nu neaparat interes, este si situatia "de facto", nu se produce, taxare exagerata -> evazionism.

Actuala generatie de pensioari cu 4-500lei sunt si cei care au facut 1-2 copii iar restul i-au ucis in pantece cand a fost cazul, si din astia o parte au plecat din tara (dar sa zicem ca poate le mai suplinesc pensiile cu ce trimit in tara) iar restul, o buna parte sunt in somaj sau muncesc la negru, deci cum ar putea un angajat sa castige pentru el si sa mai sustina si inca 2-3-5 pensionari?

Ca sa nu mai vorbim ca ei i-au votat sistematic pe cei care au distrus economia romaneasca, pentru cativa lei in plus la pensie si nici aia reali daca ii raportam la inflatia care a urmat.

Deci nu cred ca sunt chiar asa de plans sau vinovata e doar clasa politica.
Reply With Quote

Thread Tools
Moduri de afișare

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
este un pacat sa emigrezi? bmadalin Generalitati 308 28.09.2017 20:53:03
Este pacat? nicusor3 Intrebari utilizatori 50 03.02.2013 21:50:31