![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Dar daca tu ai inteles gresit cele scrise pe acest topic de Sf. Ioan Gura de Aur, pe care l-am citat fara adaugire, lucru indicat de mine cu numele lucrarii din care am copiat raspunsul, atunci tu ce ar trebui sa faci?!? Cred ca tonul cu care raspunzi este unul nepotrivit si daca persisti, te voi ignora. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Si, hodoronc-troc, in plina lamurire a unei cestiuni care tine de Biserica, incepe lamuritul sa reproseze ca de fapt resimte nu stiu ce atac la persoana etc. Ce sensibili devenim, brusc, cand suntem invitati sa ne largim perspectivele! Ce delicateta avem si ce grosolani ii aratam a fi pe cei care tocmai ne-au miluit cu finetea cuvantului lor de indreptare... Ca intelegem gresit sau incomplet ceva, treaca-mearga. De-aia ne si intalnim aici, ca sa ne mai lamurim unii pe altii, sa ne sprijinim in nazuinta noastra catre dreapta-credinta, dreapta-invatatura, dreapta-vietuire. Dar ca, dupa ce a primit lamurire si orizont nou, sa se mai tina omul si mandru, si sa faca pe victima ranita.... ei bine asta nu o mai pricep. In orice caz, nu o accept. Pentru ca e urat, duhneste a mandrie si stupiditate, iata de ce. Iar cand vine si din partea femeilor, atunci chiar mi se face greata. Intrucat detest latura asta a feminismului. Nu voiesc sa spun cele cateva proverbe romanesti care se cam potrivesc pe tema asta... Le-a spus inaintea mea intelepciunea populara bine unsa, pe vremuri, cu uleiul bisericesc... Last edited by ioan cezar; 10.10.2012 at 14:59:24. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Cat despre feminism... iata de ce barbatii nu pot fi misogini (intrucat... nu au cum "pierde"): "Daca barbatul se casatoreste si are o sotie buna atunci este fericit, daca nu atunci ajunge filozof" (Socrate) Doamne ajuta. Har si pace sa ne daruiasca Domnul Iisus Hristos. Amin.
Pr. Arsenie Boca: "In mintea stramba si lucrul drept se stramba"; "Sa-ti feresti capul de frig si de prostie!"; "Mustrarea invinge, dar nu convinge"; "Bobul lui de grau se preschimba in taciune, iar el se crede grau nedreptatit"; |
|
||||
|
||||
![]()
Frate Cezare, iar nu esti consecvent. Iarta-ma fiindca par ca stau cu lupa pe tine, desi stie Dumnezeu ca nu-i adevarat, dar chiar daca pe alocuri impartasesc aceleasi pareri cu tine, nu sunt totusi de acord cu reactia ta. Fiindca atitudinea ta este amplificata tot de sensibilitate, duritate, lipsa de rabdare si intelegere fata de cei mai "slabi" decat noi. Maica Siluana spunea la un moment dat "Spune-mi cum vorbesti despre femei, ca sa-ti spun ce fel de barbat esti!" Nu-i corect sa generalizam. Daca o femeie, la o suparare, ar incepe cu ce stim si mai ales cu ce nu stim noi despre barbati (adica nu numai "toti barbatii e porci" ca in general cu asta suntem si noi de acord)... probabil am considera ca acea femeie are o problema... La tine ceva nu "se aseaza" chiar corect in pagina cand spui
Citat:
Citat:
Mult timp mi-am atras antipatie in momentul cand ziceam cuiva ca nu e bine sa spuna "Am pretentia ca...", sau "Merit macar atata lucru!" Suntem ceea ce suntem, fie ca meritam sau nu, cat despre "pretentie", ce sa mai vorbim?...
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Fiind, asadar, constient ca uneori imi ies din pepeni. Ce sa fac..., mai am de lucru inca. Multumesc pentru apostrofare! O primesc cum se cuvine sa fie primita mustrarea de la frati in credinta si nevointa crestina. Cu recunostinta, adica. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
"Ce inima ai avut, omule, cand ai facut aceasta " Cezar I. ![]()
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Poate deveni abstinenta o problema? | teodoraianys | Generalitati | 110 | 21.09.2013 20:09:21 |
Cine da lui isi da, cine face lui isi face | spre_rasarit | Generalitati | 0 | 11.10.2011 13:18:21 |
Cine poate face o religie unica pe tot pamintul?? | Mihai36 | Generalitati | 14 | 28.07.2011 19:42:24 |
Educație sexuală în școli iar | Iustin32 | Generalitati | 21 | 28.09.2009 21:30:02 |
|