Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Resurse ortodoxe on-line
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 01.10.2012, 13:13:33
zinaida
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de VladCat Vezi mesajul
Noi ar trebui să sărutăm pământul pe care calcă cineva care a trecut prin Pitești.
Eugenia Vodă îl jignește în repetate rânduri pe Constantin Iulian, contrazicându-i răspunsurile cu superioritate, pe alocuri izbucnind chiar în râs, și încercând să îi demonstreze, în ciuda mărturiilor sale, că idealul pentru care a suferit o viață este o utopie și că legionarii au fost niște zănatici și niște criminali.

Dacă nu avea evlavie față de suferința acestui om putea măcar dintr-o politețe elementară să se abțină.

Nu vreau să supăr pe nimeni, în viața ei curentă o fi o persoană minunată, dar judecând strict după comportamentul din această emisiune consider că epitetul meu a fost extrem de blând.
Nu a iesit deloc din rolul de moderator tv in care se afiseaza calda, boema, cunoscatoare, curioasa (curiozitate bazata pe cunoasterea izvorata din documentarea asupra subiectului de investigat - tema emisiunii). La fiecare emisiune a ei, zambetul exacerbat aproape in ras ii da o nota energica. Eu cred ca este o "masca" pe care si-a construit-o in timp, este stasul ei.. ca sa-i spun asa.. un sablon din care nu vrea sa iasa. Dealtfel toate emisiunile tv au sabloane... I-ar fi prins bine mai multa sfiala, bunavointa..
Reply With Quote
Răspunde

Thread Tools
Moduri de afișare

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Istoria trecerii de la calendarul niceo-iulian la calendarul iulian indreptat ioannistor Resurse ortodoxe on-line 8 20.11.2010 03:17:10
Va rog rugati-va pentru Iulian are mare nevoie de rugaciunicatre d-zeu ustrodica Umanitare 4 13.05.2010 23:00:59
Folosirea calendarului Iulian sunsray Generalitati 3 13.04.2010 07:05:32
Va rog din suflet pomeniti-l in rugaciune si pe iulian are mare nevoie de rugaciuni ustrodica Rugaciuni 1 07.04.2010 13:31:32
Lege Martiala pentru Romania? - articol scris de dl. Iulian Urban, senator de Ilfov razvan_m Generalitati 7 01.04.2009 21:08:47