![]() |
![]() |
|
|
||||||
|
||||||
![]()
De ce ar fi relevante aceste cifre? De ce nu ar fi relevant si cati sudori sunt, cati strungari, cati contabili, etc? As vrea sa inteleg de ce e relevanta proportia "practicantilor" celor doua "meserii".
Citat:
Nu stiu cati dintre medicii care isi fac datoria sunt injurati. Haideti sa face afirmatii care au acoperire. Citat:
Sunt si medici buni care nu pleaca. Cum ii raportam pe acestia la cei care pleaca? Eu nu fac judecati asupara comportamentului nici unora, doar dadeam un exemplu de cum alaturarea unor afirmatii poate directiona oamenii spre o anume concluzie. Uneori acesta este eronata si tendentioasa. Citat:
Dar la acesta afirmatie mie mi se pare ceva mult mai important: ce ce s-au contruit atatea biserici? Cam cate biserici sunt goale? Daca bisericile contruite nu sunt goale o fi fost nevoie de ele. Si de spitale e nevoie, dar responsabilitatea nu este a Bisericii. Responsabilitatea ei principala este salvarea sufletului oamenilor. Citat:
Citat:
Un indemn foarte bun. Rugativa sa muriti pregatiti, nici mai devereme, nici mai tarziu Citat:
Si pentru asta nu Biserica trebuie sa raspunda ci demagogii de politicieni.
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Altă Evanghelie | Carmen FUNIERU | Despre Sfanta Scriptura | 17 | 04.02.2014 15:53:19 |
Sf Petru,din perspectiva ortodoxa | Ioana-Andreea | Biserica Romano-Catolica | 9 | 14.02.2013 21:41:32 |
Spovedania - perspectiva repetitiva | Nicador | Generalitati | 14 | 25.01.2011 14:21:12 |
Perspectiva crestin asupra sportului.. | florinbrasov0 | Generalitati | 16 | 26.03.2009 12:45:09 |
Perspectiva Crestina | danyel | Generalitati | 0 | 26.05.2007 01:01:06 |
|